Efe Malgir
Decapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Ryzen 5 5600 çok ısınan bir işlemci değil den sonrasını okumaya pek gerek yok aslında. Ben bizzat 94 dereceleri gördüm o işlemci ile sonra birisi gelip (büyük ihtimalle o işlemci kullanmadı bile) çok ısınan bir işlemci değil demesi harbiden bağırtıyor. Evet kule tipi soğutucu ile stabil bir şekilde serin çalışıyor ben de aynısını dedim. Son olarak bunu söylüyorum ve bu tartışmayı bitiriyorum. Steam top 10 ekran kartı kullanımlarına bakmanı öneririm dostum.Bir şeyin çok tercih edilmesi onu iyi yapmaz. R5 5600'de o kadar ısınan bir işlemci değil. Kule tipi bir soğutucu ile rahatça soğutulabiliyor. Kullanıcı yorumlarına ve tercih edilmesine bakarak ürün alınmaz. AMD fanboyu falan değilim. Fanboy olsaydım, RX 400, 500 ve 5000 serisindeki sorunları göz ardı ederdim. RX 6700, 3060 Ti ayarında bir kart ve 3060 Ti'dan daha fazla VRAM'e sahip. "Her güncelleme ile stabilite bozuluyor" demene sesli güldüm. Bilgi birikim olmadan yapılmış bir yorum. Ayrıca WattMan hatasının ne olduğunu bile bilmeden konuşuyorsun. WattMan, her zaman ekran kartında sorun olduğunu göstermez. Bilmediğiniz konularda emin olmadan konuşmayın. İnsanların vebaline girmeyin.
Ne anladıysan o gayet açık bir şekilde yazdığımı düşünüyorum.Sen övüyor musun gömüyor musun? Paran bolsa NVIDIA al reisim. Adam burada sana hangisi daha iyidir diyor, sen diyorsun yok şöyle yok böyle. AMD'ye sapladın mı gömdün mü? Arkadaşım 3060'tan daha iyi performans verdiği kafi. Kurarsın Recommended WHQL sürücü o şekilde kullanırsın. Amacın ne?
Render işleri yapmayacaksan, oyun için 6700 hadi eyvallah.