RX 6700 XFX, i5 12400F ve 16 GB RAM sisteme yükseltme gerekli mi?

Slot var ise ve RAM'ların 2x8 olup F/P bir ram ise aynı ramlardan 8x2 daha alıp takabilirsin. 32GB yeterli. 16 yeterli olsa da bazı durumlarda %80e kadar kullanılabiliryor.

Bu sisteme upgrade gerekli midir, bazen bazı oyunlarda çok ufak drop giriyor. RAM vb. 32g yapmalı mıyım?

1080p için gerek yok hocam. İşlemci harici aynı sistemi kullanıyoruz sayılır. Şu an her oyunu ultrada oynayabiliyorum. Geçen Witcher 3 için 4 k testi yaptım TV de harika oldu (tabii ki FPS düşüyor ama görüntü harika :)

1080p için gerek yok hocam. İşlemci harici aynı sistemi kullanıyoruz sayılır. Şu an her oyunu ultrada oynayabiliyorum. Geçen Witcher 3 için 4 k testi yaptım TV de harika oldu (tabii ki FPS düşüyor ama görüntü harika :)
FSR açık mıydı hocam? Bir de 6600 var bende. Witcher 3'ü bitireli çok oldu lakin oynadığım dönem Tüm ayarlar Ultrada 80 FPS alıyordum. (DirectX 12) Ama ray tracing açınca 80 olan FPS 20-10'a düşüyordu. AMD ray tracing konusunda başarısız. Sizde de düşüyor muydu?

SSD M.2 fakat sağlık 81
Sağlıkla alakalı değildir. Single oyunlarda da mı drop giriyor? Oyundan da kaynaklı olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı