RX 6700 XT boşta 39-42 derece nasıl?

Valla sizde quiet moda çekin bide amd driver içinde sessiz mod vardı ordanda çekin cidden rahatsız etmeyecek şekilde azalıyor.

Eki Görüntüle 1961957

Hocam bu kartın Şu X'e benziyen çip tarzı bir şeyi var. Benim kule tipi ile arasında 2milim vardır bu sıcaklığıma hiç etki etmedi fakat değip zarar verir diye korkuyorum.
Bende de 1 cm varla yok arası hiçbir problem olmaz kafanız rahat olsun.

Hocam bende 3 fanlı var onda yok ama işlemci stok fanında coil whine çıktı o da AMD :)

Neyse ki o bende çıkmadı bir de o kafamı şişirse kötü olurdu.

Bende de 1 cm varla yok arası hiçbir problem olmaz kafanız rahat olsun.

Ya hocam mini serisi anakartlar öyle iğrenç bir şey ki kocaman anakartlar ne güzel oluyor. B450M K2 ekran kartımın yarısı kadar :D.
1696024020871.png

Dosya Ekleri

• IMG_3386.jpeg
    IMG_3386.jpeg
    629,5 KB · Görüntüleme: 28
Hocam sizin kasanın içi ferahmış. Benim ekran kartını sağa sola çarpa çarpa anca koyabildim genişliği 35-40cm falan.
Boşta kalan kısım evet ama geçenlerde ram değiştirdim o da kule fanla sıfıra sıfır geldi. İnsan ister istemez ısınır mı zarar verir mi diye düşünmüyor değil. Bu arada kesinlikle katılıyorum büyük anakartlar candır.

Kasanız on numaraymış ya. Stok fotoğraf falan sandım ilk başta. O nasıl bir ışıklandırma öyle.
Teşekkür ederim sağolun el emeği oldu biraz 😀 Stok halinde RGB fanlar vardı, onları söküp bu şekle çevirdim. Linkini bırakayım mıknatıslı 2 adet led şerit aldım. Hem kullanımı basit hemde kasa içi sıcaklıkta problem oluşturmuyor.

ZEYUAN COOLMOON Manyetik ARGB LED Şerit Çift Taraflı Aydınlatma Şeridi Gökkuşağı PC Kasa Işık Çubuğu ile 5V 3Pin ARGB Header Sync Aydınlatma Etkisi Amazon.com.tr

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı