Bu programdaki ayarları sıfırlayın. Windows güç seçeneklerinden yüksek performansı seçin.İşin enteresan kısmı hiç bir ayarla oynamadım. Ama şöyle bir durum var göstereyim.
Yok arada 80-110 oluyor tabii ki.
CPU frekansı 1000-4000 arası gidip geliyor.
Oyun içi değerlerinizi MSI Afterburner ile atar mısınız? Sistem özellikleriniz nedir?
SS'lerden hiç bir şey anlamadım. Sınırda yazısına takılmayın, AMD hep öyle yazıyor zaten. Bu arada 11400F 6700 XT'ye 1080P'de iyi darboğaz yapar, büyük ihtimalle ondan drop yiyorsunuz. Sorununuzu video çekin, daha iyi anlaşılır. Ayrıca değerleri gösteren arayüzü biraz büyütün, kör oluyordum neredeysei5 11400F, 16 GB RAM, 512 GB SSD
Ama diğer oyunlarda hiç öyle olmuyorSS'lerden hiç bir şey anlamadım. Sınırda yazısına takılmayın, AMD hep öyle yazıyor zaten. Bu arada 11400F 6700 XT'ye 1080P'de iyi darboğaz yapar, büyük ihtimalle ondan drop yiyorsunuz. Sorununuzu video çekin, daha iyi anlaşılır. Ayrıca değerleri gösteren arayüzü biraz büyütün, kör oluyordum neredeyse![]()
RT açık mı? Hangi ayarlarda?Resimleri değiştirdim. Fark edemedim boyutlarını kusura bakmayın
Ama diğer oyunlarda hiç öyle olmuyorResimleri düzelttim bu arada.
Ekran kartı ayarlarından hiç bir şey açmadım. Açınca da bir şey değişmiyor.RT açık mı? Hangi ayarlarda?