S sacmalik41 Picopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #1 Herkese merhaba arkadaşlar. Bu gün aldığım RX 6700 XT ekran kartını kasama taktım fakat LED'leri yanmıyor. İncelemelerde falan hep gördüm, LED'leri yanıyordu. Sorun ekran kartımda olabilir mi, yoksa yazılımla mı kontrol etmem gerekiyor? Şimdiden teşekkür ederim.
Herkese merhaba arkadaşlar. Bu gün aldığım RX 6700 XT ekran kartını kasama taktım fakat LED'leri yanmıyor. İncelemelerde falan hep gördüm, LED'leri yanıyordu. Sorun ekran kartımda olabilir mi, yoksa yazılımla mı kontrol etmem gerekiyor? Şimdiden teşekkür ederim.
mrramen Hectopat Kek günü Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 446 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üni. Öğrencisi 24 Nisan 2021 #2 Modeli? Hangi markanın ekran kartı? Artı 0 Eksi
mustafakaplan Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.006 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 24 Nisan 2021 #3 Hangi marka ve hangi model aldığınız ekran kartı ? Artı 0 Eksi
KS KS S sacmalik41 Picopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #4 XFX 6700 XT, model no.: RX 67XTYPUPD. Ayrıca ürünü İncehesap'tan aldım fakat üzerinde jelatinler yoktu. Bu da bir sorun mudur, arkadaşlar? Değerli cevaplarınız için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
XFX 6700 XT, model no.: RX 67XTYPUPD. Ayrıca ürünü İncehesap'tan aldım fakat üzerinde jelatinler yoktu. Bu da bir sorun mudur, arkadaşlar? Değerli cevaplarınız için teşekkür ederim.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #5 XFX'e ait bir yazılım varsa onun içerisinden LED ayarı yapılıyordur muhtemelen. Artı 0 Eksi
A Artorias74 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 3.008 Makaleler 11 Çözümler 10 24 Nisan 2021 #6 LED ışığı özelliği olduğu nerede yazıyor? LED özelliğine sahip olan Merc 319 model, QICK319 modeline ait LED özellik veya yazılım bulamadım, eğer hazır sisteme dahil bir şekilde aldıysanız montaj ekibi test için jelatinleri sökmüş olabilir ayrıca. Artı 0 Eksi
LED ışığı özelliği olduğu nerede yazıyor? LED özelliğine sahip olan Merc 319 model, QICK319 modeline ait LED özellik veya yazılım bulamadım, eğer hazır sisteme dahil bir şekilde aldıysanız montaj ekibi test için jelatinleri sökmüş olabilir ayrıca.
KS KS S sacmalik41 Picopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #7 Hiç bilgim yok ama led yanması gerekiyormuş gibi hissediyorum. Xfx e ait led kontrol yazılım uygulamasıda yok bulamadım Artı 0 Eksi
Hiç bilgim yok ama led yanması gerekiyormuş gibi hissediyorum. Xfx e ait led kontrol yazılım uygulamasıda yok bulamadım
A AykutKenzy Yoctopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #8 sacmalik41 dedi: Herkese merhaba arkadaşlar. Bu gün aldığım RX 6700 XT ekran kartını kasama taktım fakat LED'leri yanmıyor. İncelemelerde falan hep gördüm, LED'leri yanıyordu. Sorun ekran kartımda olabilir mi, yoksa yazılımla mı kontrol etmem gerekiyor? Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Selamlar bende aynı sorun var düzeltebildiniz mi.? mrramen dedi: Modeli? Hangi markanın ekran kartı? Genişletmek için tıkla... xfx speedster quick 319 amd radeon rx 6700 xt benimde yanmıyor nasıl çözebiliriz ne yaptıysam olmadı Son düzenleme: 26 Aralık 2021 Artı 0 Eksi
sacmalik41 dedi: Herkese merhaba arkadaşlar. Bu gün aldığım RX 6700 XT ekran kartını kasama taktım fakat LED'leri yanmıyor. İncelemelerde falan hep gördüm, LED'leri yanıyordu. Sorun ekran kartımda olabilir mi, yoksa yazılımla mı kontrol etmem gerekiyor? Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Selamlar bende aynı sorun var düzeltebildiniz mi.? mrramen dedi: Modeli? Hangi markanın ekran kartı? Genişletmek için tıkla... xfx speedster quick 319 amd radeon rx 6700 xt benimde yanmıyor nasıl çözebiliriz ne yaptıysam olmadı