RX 6700 XT R5 5600 sistem oyunlarda düşük performans veriyor

OCG24

Centipat
Şu an ekran kartı olarak ASUS Dual RX 6700 XT kullanıyorum ve işlemci olarak Ryzen 5 5600, RAM'ler ise 32 GB ama performans düşüklüğü yaşıyorum. Normalde örnek olarak ETS 2 de 300 FPS alırken 165'e kadar düştü. Sadece bu oyunda değil GTA 5, RDR2 vb. sizce parça değiştirmem mi gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce hiç alt tab atmadan 10 dakikalık bir adrenalin metrics kaydı al. Kullanımlara karşılık gelen fps ve gpu cpu gibi değerlerin grafiğini bir görelim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sonrasında görev yöneticisini açıp CPU kullanımına göre uygulamaları bir sırala belki CPU yu meşgul eden birşeyler vardır.
Bir diğer soru oyun orjinal mi yani steam gibi bir kaynaktan mı ? Yoksa kolpa mı ?

Hiç korsan oyun oynamadım indirmedim de oynadiklarımın hepsi orijinal yani.

Hiç korsan oyun oynamadım indirmedim de oynadiklarımın hepsi orijinal yani.

Korsan oynayanları eleştirdiğimden değil. Onlar update alamıyorlar ve bazen güncellenen driverlar veya windows güncellemesi sonrası dengeleri bozuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…