RX 6700 XT, RTX 4060 yerine tercih edilebilir mi?

Hocam yukarıdaki sistem güzelmişde😁
Intel olması biraz beni tedirğin etti yeni sonuçda.

Vallahi hocam kart RX 7600 ve RTX 4060'dan iyi performans veriyor yeni bir kart olması tedirgin etmiş olabilir sizi o konuda haklısınız ama aklınızda bulunsun çok F/P sistem yok şu anda piyasada maalesef.

Intel olması biraz beni tedirğin etti yeni sonuçda.

Intel olması biraz beni tedirğin etti yeni.

Hocam bunların parçaları bozuk kırık gelince ne oluyor garanti nasıl işliyor vatan da daha kolay degil mi?

Hocam hiçbir yerde bozuk parça garantisi mükemmel değil ama İtopya biraz ilgisiz bana göre.

Vallahi hocam kart RX 7600 ve RTX 4060'dan iyi performans veriyor yeni bir kart olması tedirgin etmiş olabilir sizi o konuda haklısınız ama aklınızda bulunsun çok F/P sistem yok şu anda piyasada maalesef.

Hocam hiçbir yerde bozuk parça garantisi mükemmel değil ama İtopya biraz ilgisiz bana göre.
Hocam ddr4 ile ddr5 ne fark var

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ortalama %20 performans farkı görülebiliyor.
Tm hocam teşekkür ederim bir kaç tane daha sistem atabilir misiniz

Tm hocam teşekkür ederim birkaç tane daha sistem atabilir misiniz?

Bulabilirsem atacağım.

İşlemci 12400F yapıp alınabilir ekstra soğutucu şart.

İşlemci 12400F kasa Vento yapılıp ekstra soğutucu ile alınır.

AMD ve Intel'e sıcak bakmıyorsunuz çok sanırım bunlarda aklınızda bulunsun NVIDIA tarafında bütçeye göre bunlar var.

Son düzenleme:
Bulabilirsem atacağım.

İşlemci 12400F yapıp alınabilir ekstra soğutucu şart.

İşlemci 12400F kasa Vento yapılıp ekstra soğutucu ile alınır.

AMD ve Intel'e sıcak bakmıyorsunuz çok sanırım bunlarda aklınızda bulunsun NVIDIA tarafında bütçeye göre bunlar var.
Hocam iki sistemde güzelmiş teşekkür ederim

Geri
Yukarı