TPS oyunu dediğin hikayeli ağır oyunlarsa bir sıkıntı çıkartacağını düşünmüyorum 6700xt 2k için giriş seviye bir ekran kartı 1080p için gayet iyi olur.TPS oyunlarında sıkıntı çıkarır mı hocam
TPS oyunu dediğin hikayeli ağır oyunlarsa bir sıkıntı çıkartacağını düşünmüyorum 6700xt 2k için giriş seviye bir ekran kartı 1080p için gayet iyi olur.TPS oyunlarında sıkıntı çıkarır mı hocam
TPS oyunu dediğin hikayeli ağır oyunlarsa bir sıkıntı çıkartacağını düşünmüyorum 6700xt 2k için giriş seviye bir ekran kartı 1080p için gayet iyi olur.
Kişinin önceliklerine bağlı bir durum bu. Adama 1080 al demiyorum 2k ya geçmesine gerek yok diyorum sadece ve 6700xt giriş seviyesidir 2k için mesela cyberpunk oyununda 2k full ayarlarda 30 40 fps alırken 1080p full ayarlarda rahat +60fps veriyor. Sen eğer ben grafik delisiyim gerekirse 30 fps oynarım diyorsan saygı duyarım ama bence akıcılık daha önemli.Giriş seviyesi bir ekran kartı değil. 2k'da her oyunu rahatlıkla en üst ayarlarda RTX açmadan tabi ki 80 fps üstü verebiliyor. 1080 alın diyenleri dinlemeyin bence 2k alın kartın keyfini çıkarın.
4K ultra ayarlarda 40 45FPS alıyor 2K full ayarlar nasıl 30 40?Kişinin önceliklerine bağlı bir durum bu. Adama 1080 al demiyorum 2k ya geçmesine gerek yok diyorum sadece ve 6700xt giriş seviyesidir 2k için mesela cyberpunk oyununda 2k full ayarlarda 30 40 fps alırken 1080p full ayarlarda rahat +60fps veriyor. Sen eğer ben grafik delisiyim gerekirse 30 fps oynarım diyorsan saygı duyarım ama bence akıcılık daha önemli.
Kanıtlayabilir misiniz? Benim baktığım videolarda fsr kapalı arabayla şehiriçi gezintilerde 30 40 fps arasında geziyor. Custom ayarlar ve fsr ile fps arttırılabilir.4K ultra ayarlarda 40 45FPS alıyor 2K full ayarlar nasıl 30 40?
Ekran kartını kattım ben sadece. Gayet yeterli oluyor ekran kartı haberin olsun. Ayrıca benchmarklara bakabilirsin, şehiriçi gezintiyle bitmiyor çünkü oyun sadece.Kanıtlayabilir misiniz? Benim baktığım videolarda fsr kapalı arabayla şehiriçi gezintilerde 30 40 fps arasında geziyor. Custom ayarlar ve fsr ile fps arttırılabilir.
Söylediğiniz çok niş bir örnek oynamadım bilmiyorum ancak size son olarak test ettiğim oyunları söyleyeyim: Re 4 remake her sey açık, rt kapalı 80 üstü,Kişinin önceliklerine bağlı bir durum bu. Adama 1080 al demiyorum 2k ya geçmesine gerek yok diyorum sadece ve 6700xt giriş seviyesidir 2k için mesela cyberpunk oyununda 2k full ayarlarda 30 40 fps alırken 1080p full ayarlarda rahat +60fps veriyor. Sen eğer ben grafik delisiyim gerekirse 30 fps oynarım diyorsan saygı duyarım ama bence akıcılık daha önemli.
Dediğim gibi ben açıkçası araba sürerken de 30 fps oynamak istemezdim 60 fps altı gözümü rahatsız ediyor ama grafik delisiyim diyorsan istersen 4kda 15 fps oyna beni alakadar etmez dostum.Ekran kartını kattım ben sadece. Gayet yeterli oluyor ekran kartı haberin olsun. Ayrıca benchmarklara bakabilirsin, şehiriçi gezintiyle bitmiyor çünkü oyun sadece.
2k'da kullanılabilir zaten 1080p ve 2k için üretilmiş ama 1080p de daha uzun ömürlü olur ve oyunları daha yüksek akıcı bir şekilde oynar işlemcisi yeterli darboğaz gibi bir durum olmaz. 3 4 sene sonra çıkacak ağır oyunları da oynamak istiyorsa 2k geçmesinin gereği yok.Söylediğiniz çok niş bir örnek oynamadım bilmiyorum ancak size son olarak test ettiğim oyunları söyleyeyim: Re 4 remake her sey açık, rt kapalı 80 üstü,
Dead Space Remake aynı şekilde.
Hogwarts yine gayet iyi performas veriyor. Tek tek hatirlayamasam da hicbir oyunda 60'in altına düşmesini geçtim 60'a yakin bir değer bile görmedim. multiplayer oyunları söylemeye gerek yok zaten. Neye göre giriş seviyesinde diyorsunuz anlamadım.
Bu çok saçma değil mi 4080 al ama 1080p oyna 6 sene idare eder gibi bir şey bu dediğiniz çünkü.Dediğim gibi ben açıkçası araba sürerken de 30 fps oynamak istemezdim 60 fps altı gözümü rahatsız ediyor ama grafik delisiyim diyorsan istersen 4kda 15 fps oyna beni alakadar etmez dostum.
2k'da kullanılabilir zaten 1080p ve 2k için üretilmiş ama 1080p de daha uzun ömürlü olur ve oyunları daha yüksek akıcı bir şekilde oynar işlemcisi yeterli darboğaz gibi bir durum olmaz. 3 4 sene sonra çıkacak ağır oyunları da oynamak istiyorsa 2k geçmesinin gereği yok.
Ben de katayım,Söylediğiniz çok niş bir örnek oynamadım bilmiyorum ancak size son olarak test ettiğim oyunları söyleyeyim: Re 4 remake her sey açık, rt kapalı 80 üstü,
Dead Space Remake aynı şekilde.
Hogwarts yine gayet iyi performas veriyor. Tek tek hatirlayamasam da hicbir oyunda 60'in altına düşmesini geçtim 60'a yakin bir değer bile görmedim. multiplayer oyunları söylemeye gerek yok zaten. Neye göre giriş seviyesinde diyorsunuz anlamadım.
30 fps derken? İşlemciden işlemciye değişiyor demek ki neymiş, ekran kartı güçlüymüşDediğim gibi ben açıkçası araba sürerken de 30 fps oynamak istemezdim 60 fps altı gözümü rahatsız ediyor ama grafik delisiyim diyorsan istersen 4kda 15 fps oyna beni alakadar etmez dostum.
2k'da kullanılabilir zaten 1080p ve 2k için üretilmiş ama 1080p de daha uzun ömürlü olur ve oyunları daha yüksek akıcı bir şekilde oynar işlemcisi yeterli darboğaz gibi bir durum olmaz. 3 4 sene sonra çıkacak ağır oyunları da oynamak istiyorsa 2k geçmesinin gereği yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.