RX 6700 XT satıp NVIDIA geçmek mantıklı mı?

hcnuPcitirC

Hectopat
Daha fazla  
AMD ekran kartım çok fazla sorun çıkarıyor artık, driver zaten çok kötü durumda. Sapphire RX 6700 XT satıp hangi ekran kartını alabilirim?(NVIDIA)

Ne gibi sıkıntılar yaşıyorsunuz ? Bence sıkıntıları çözmeye odaklanmanız daha mantıklı. 6700XT'ye denk kart alayım derseniz sıfır 4060ti almanız ya da ikinci el 3070 civarı bir kart almanız gerekecek.

AMD ekran kartım çok fazla sorun çıkarıyor artık, driver zaten çok kötü durumda. Sapphire RX 6700 XT satıp hangi ekran kartını alabilirim?(NVIDIA)

3070-3080, 3070 Ti 4060 alınabilir. Değer mi sorusu da kişiden kişiye değişir. Bana göre değer.

Driver kendini siliyor, sürücü ara yüzü çok yavaş ve nvidiada olan özelliklerin bazıları bu kartta yok. Demek istediğim amd aldığıma pişmanım.

3070-3080, 3070 Ti 4060 alınabilir. Değer mi sorusu da kişiden kişiye değişir. Bana göre değer.

İşte tek sorun VRAM. Ben AMD'ye bu yüzden geçtim fakat geçmez olaydım.

VRAM aşırı dert edilecek bir sorun değil. Eminim ki NVIDIA pişman etmez. Günümüz oyunlarına 8gb yetiyor desem yeri zaten.

Driver kendini silmez büyük ihtimalle Windows kendi kendine ekran kartı güncellemesi yüklüyor dolayısıyla sizin yüklediğiniz driverları bozuyor. Sürücü arayüzü derken adrenaline diyorsanız yine aşırı hızlı bende Nvidia arayüzü ile hiçbir fark göremiyorum, Nvidia özellikleri derken DLSS+FG diyorsanız haklısınız AMD bu konuda biraz geride ama kartınız 1080P'de bu tür yazılımsal işler olmadan da gayet iyi FPS verebilecek bir kart. Tabi öbür yandan VRAM sıkıntısı diye bir şey yok, 1080P'de oyun oynuyorsanız 8 GB VRAM gayet yeterli olur merak etmeyin. Tercih sizin tabi ki ama ben bu tür basit çözülebilecek problemler varken gidip kartımı satıp sonra yeni kart almakla uğraşmazdım.

Driver kendini sildiği zaman yarım saat bekledim kendi kendine yüklenir diye, bekledikten sonra restart atmama rağmen değişen bir şey olmadı driveri manuel olarak yükledim. Adrenalin versiyonu yüklü ve PUBG oynarken alt r bastıktan 15 saniye sonra anca açılıyor saydım. NVIDIA özellikleri derkende geçmişi kayıt alan bir şey var ismini bilmiyorum ondan bahsediyorum. 2K monitörüm var VRAM yeter mi bilmiyorum. TLOU, Hogwarts Legacy, Starfield tarzı oyunlar oynadığım için 8 GB VRAM yeterli olur mu bilmiyorum.

2K için 8 GB yetmez en az 4070 almanız lazım. Dediğim gibi driver silme muhabbeti windowstan kaynaklı büyük ihtimalle, otomatik güncelleştirmeleri kapatırsanız sıkıntınız çözülebilir.

2K için 8 GB yetmez en az 4070 almanız lazım. Dediğim gibi driver silme muhabbeti windowstan kaynaklı büyük ihtimalle, otomatik güncelleştirmeleri kapatırsanız sıkıntınız çözülebilir.
Açıkmı bilmiyorum nasıl kapatıcam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…