RX 6700 XT sisteme 6000 TL monitör önerisi

Sistem kurmak için 25 bin bütçem var; 19 bine RX 6700 XT ve i5 12400F sistem buldum ancak monitör açısından kararsız kaldım ve sizlere danışmak istedim. İnternetten bir monitör buldum ama dandik mi değil mi bilgili olmadığım için buraya yazma kararı aldım. Monitör linki: https://www.hepsiburada.com/viewson...ay-full-hd-curved-led-monitor-p-HBV000018IRRV
Sizin sistemden farkli olarak 5600 ile bu monitoru kullaniyorum tatmin edici.

2K istersenizde bu alinabilir VIEWSONIC VX2705-2KP-MHD 27 QHD IPS 1ms 144Hz HDMI+DP FreeSync/Gsync GAMING/Tasarım LCD ekran - inventus

Önerdiğiniz sistem 145Hz, attığım linkteki 165Hz ve Curved. İkisi de aynı fiyatta anlamadım 165Hz olan daha mı dandik?
Attığınız link VA panel ve ghosting olma ihtimalı çok yüksek bir panel tipi IPS panel daha iyi ve renkleri daha güzel gösteriyor önemli olan hz veya curved olması değil monitörün kalitesi önemli. Ayrıca 144hz ile 165 hz arasında bir şey fark etmiyor aman aman hissetmezsiniz bile. MSİ kalitesi derim geçerim.

Hocam bu da VA panel yani bu panellerde ben genelde ghostinge rastladım ve bu monitörü hiç kullanmadım eğer alacaksanız TN panel veya İPS panel almanızı öneririm. VA panel almak kumar gibi olur

MSI 27 Optıx G27C4 FHD Va 165Hz 1ms HDMI+DP Curved Gaming Monitor Fiyatı - Trendyol
Bunu alabilirsin.

@macelian sizce 165Hz 1ms 2K mı almalıyım

Yoksa 244Hz 0.5ms 1K mı (FH4-5, SnowRunner gibi araba oyunları oynayacağım)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı