RX 6700 XT'de neden yayın çamurlaşıyor?

Kagan3496

Hectopat
Katılım
5 Eylül 2021
Mesajlar
1.452
Makaleler
2
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar RX 6700 XT ile yayın yapıyorum OBS stüdyoda yükleme hızı falan yeterli hep yeşil droplanma olmuyor fakat yayında oyun oynarken sabit durduğumda her şey güzel fakat karaktere araba vs bir şey sürdürdüğümde her şey çamurlaşmaya başlıyor aynı şekilde kameramda çamurlaşıyor ama GTX 980 ile yayın açtığımda oyun kasıyor 30-40 FPS alıyorum fakat çamurlaşma olmuyor normal ediyor yayınlarımı hep ekran kartından yapıyorum bunu da belirteyim çözümü nedir?
 
Merhaba arkadaşlar, RX 6700 XT ile yayın yapıyorum OBS stüdyoda yükleme hızı falan yeterli hep yeşil droplanma olmuyor fakat yayında oyun oynarken sabit durduğumda her şey güzel fakat karaktere araba vs bir şey sürdürdüğümde her şey çamurlaşmaya başlıyor aynı şekilde kameramda çamurlaşıyor ama GTX 980 ile yayın açtığımda oyun kasıyor 30-40 FPS alıyorum fakat çamurlaşma olmuyor normal ediyor yayınlarımı hep ekran kartından yapıyorum bunu da belirteyim çözümü nedir?

FSR açık mı?
 
FSR'yi kapatıp dener misin dostum sıkıntılar olabiliyor FSR kaynaklı. Benim de oyun içi FSR kalitede olmasına ragmen anlık ciddi bulanıklıklar mevcuttu.
fsr kapattım yine aynı işlemcim düşük ondan olabilir mi ama yayını ekran kartından veriyorum işlemciden değil ?
 
Streamlabs OBS ile açmayı denedin mi?
hayır birde onunla açmayı deneyeyim belki program kaynaklı bir sorundur amd ekran kartları cuda muhabbetinden bir tık zayıf kalıyor sanırım yayında :/
 

Geri
Yukarı