Sistemi henüz satın almadım, bütçem oldukça işlemciyi vs. yükseltmeyi planlıyorum dediğim gibi. Kartımda o kadar limit bulunmadığından dolayı Hepsiburada'dan almayı tercih ediyorum. Hepsiburada üzerinden hemen al sonra öde şeklinde satın alabileceğim bir sistem önerin var mı?Kotu. Yaklasik 3 yillik ekran kartina o kadar vermek. 5500. kotu kasa. Akakçe uerinden en ucuz toplansaydi keske bari. En fazla 18k verilmeli 5600, 6700XT icin.
5600.
4060, 7500F sistem stokta kalmamis.
Sistemi henüz satın almadım, bütçem oldukça işlemciyi vs. yükseltmeyi planlıyorum dediğim gibi. Kartımda o kadar limit bulunmadığından dolayı Hepsiburada'dan almayı tercih ediyorum. Hepsiburada üzerinden hemen al sonra öde şeklinde satın alabileceğim bir sistem önerin var mı?
Ekran kartı hariç 12.500 civarında diyebiliriz bütçeye. RX 6700 XT 3 yıllık bir kart olmasına rağmen internette yakın zamanda yüklenen videoları izlediğimde performansının bana gayet yeterli olacağını düşündüm. O yüzden RX 6700 XT kartını seçtimHepsiburada'daki sistemler fazla fiyat ve oradan sistem alinmamali. Oradan toplama alinca Akakçe gibi en ucuz olmadigindan iyice fiyat siser. Akakçe ile toplayalim en ucuzu. Maksimum bütçe nedir? Oyle sonradan islemciyi yukseltmek cok mantiksiz. İsterseniz kartinizda limit oldugu zaman alin. Cunku o hizmet ile erken PC gelecek diye boyle kotu olmamali.
Bütçenin 2.400TL üstüne çıkmışsınız hocam ama olabilirAMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutulu İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutulu İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutulu İşlemci özelliklerini incele, 6.599,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI Pro A620M-E AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro A620M-E AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro A620M-E AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kingston Fury Beast 16 GB 5200 MHz DDR5 CL40 KF552C40BB/16 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston Fury Beast 16 GB 5200 MHz DDR5 CL40 KF552C40BB/16 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston Fury Beast 16 GB 5200 MHz DDR5 CL40 KF552C40BB/16 Ram özelliklerini incele, 1.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.399,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Vento VG20AL 750W 80+ Mesh E-Atx Mid Tower Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Vento VG20AL 750W 80+ Mesh E-Atx Mid Tower Bilgisayar Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Vento VG20AL 750W 80+ Mesh E-Atx Mid Tower Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Olur mu? Ekran kartini da sonradan. Su an PC calismaz. Dahili grafik yok.
Bütçenin 2.400TL üstüne çıkmışsınız hocam ama olabilirDDR4 bir sistem toplayacak olsak 12.500TL bütçe dahilinde ne toplanabilir? Çünkü şu an çok güncel bir sistem aramıyorum genel ihtiyaçlarımı gidersin, heveslendiğim oyunları oynayabileyim yeterli. Geçici bir sistem olacak bu benim için.
Ekran kartını ben ayrıca alabilirim, bu sistemleri ekran kartsız alabiliyor muyuz bilginiz var mı?ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
12K toplama ve ekran karti eklenecekse 13400F bir şey atabilirim.
Ekran kartını ben ayrıca alabilirim, bu sistemleri ekran kartsız alabiliyor muyuz bilginiz var mı?