RX 6700XT Valorant'ta 150-220 FPS arası veriyor

Kardeşim benim bende de rx6700 XT ryzen 5600 var aynı sorun emin ol buna oyundan. Diğer oyunlarda sorun çıkmazken q haftadır valoranttan soğudum. İns cs2 giridigim an kaldıracağım

Yalnız hocam zaten 1080P'de darboğaz yersin.
darboğaz ile alakası yok bunun dostum yt testlerine bakmanı öneririm

Kardeşim benim bende de RX6700 XT Ryzen 5600 var aynı sorun emin ol buna oyundan. Diğer oyunlarda sorun çıkmazken Q haftadır Valorant'tan soğudum. İns CS2 giridigim an kaldıracağım.

Çok pişman oldum aldığıma coil whine sorunu da var. Yeni sürüme de geçemedim. FPS desen yerlerde akıcık desen 0 keşke bulaşmasaydım.

darboğaz ile alakası yok bunun dostum yt testlerine bakmanı öneririm

Çok pişman oldum aldığıma coil whine sorunu da var. Yeni sürüme de geçemedim. FPS desen yerlerde akıcık desen 0 keşke bulaşmasaydım.
Sen neyi aldığına pişman oldun hani kartı diyorsan kartın suçu yok tamamen optimzasyon sorunu oyunla alakalı. 2. Olarak hangi marka model 6700 ü kullanıyorsun

Sen neyi aldığına pişman oldun hani kartı diyorsan kartın suçu yok tamamen optimzasyon sorunu oyunla alakalı. 2. olarak hangi marka model 6700'ü kullanıyorsun.

ASUS Dual model dostum. NVIDIA'daki akıcılık yok maalesef AMD'de. Masaüstünde arada drop yiyorum diyebilirim, oyunlar sanki 144 Hz olsa dahi daha düşük FPS gibi duruyor.

Coil whine bende de var ya. FPS'i kilitleyince o sorun kalkıyor.

Hunt Showdown'da 144 Hz'ye kilitliyorum, bağırıyor PSU ve GPU :D

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı