Herkese merhaba. Oyunlarda çözemediğim bir sorun var, muhtemelen darboğaz sorunu. Sistem gereksinimi yüksek oyunlarda bir anda FPS düşüyor ve tekrar yükselse de bu oyunun keyfini kaçırıyor. Oyunları 1080p oynuyorum. Sizce darboğaz olma ihtimali nedir?
Herkese merhaba. Oyunlarda çözemediğim bir sorun var, muhtemelen darboğaz sorunu. Sistem gereksinimi yüksek oyunlarda bir anda FPS düşüyor ve tekrar yükselse de bu oyunun keyfini kaçırıyor. Oyunları 1080p oynuyorum. Sizce darboğaz olma ihtimali nedir?
1080P'de az olsa yapar stok haliyle ama bir anda FPS düşmesi falan olmaz hala çok güçlü bir işlemci 10600k oyunlar hangi diske kurulu sistem HDD var ise ondan olabilir sürücüleride güncelleyin tüm oyunlarda mı oluyor?
Ram 2x8gb kit olarak takılı. Monitör 1080p desteklediği için 1080p oynuyorum. Fakat bir çok oyunda bu şekilde. M2 ssd de kurulu oyunlarda aynı şekilde fps düşüşü yaşıyorum.
RAM 2x8GB kit olarak takılı. Monitör 1080p desteklediği için 1080p oynuyorum. Fakat birçok oyunda bu şekilde. M.2 SSD de kurulu oyunlarda aynı şekilde FPS düşüşü yaşıyorum.
SSD sağlık testi yapın bir de SSD tam ağzına kadar dolu ise oda Performans'ta kayıp demek Ona'da dikkat edin Windows kaç kullanıyorsunuz 11 kullanıyor iseniz onunlada alakası olabilir sıcaklık değerlerini kontrol edin MSI Afterburner ile.