RX 6750 XT sistem vs RTX 4060 Eagle OC sistem

HeldCApe

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iki sistem arasında kararsız kaldım. Özellikle DLSS teknolojisi sayesinde RTX 4060'a yakınken şimdi AMD'nin yeni cıkan teknolojisiyle bayağı kafamı karıstırdı. Sizce bu iki sistem arasında hangisini almak daha mantıklı ve nedenlerini açıklayabilir misiniz? Her şeyi oynamak istiyorum. Hikayeli s+ oyunlardan tutun CS 2 Valorant'a kadar. Daha iyi bu fiyata sistem olduğunu düşündüğünüz hazır sistemleri de atabilirsiniz fark etmez. Şimdiden sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar iki sistem arasında kararsız kaldım. Özellikle DLSS teknolojisi sayesinde RTX 4060'a yakınken şimdi AMD'nin yeni cıkan teknolojisiyle bayağı kafamı karıstırdı. Sizce bu iki sistem arasında hangisini almak daha mantıklı ve nedenlerini açıklayabilir misiniz? Her şeyi oynamak istiyorum. Hikayeli s+ oyunlardan tutun CS 2 Valorant'a kadar. Daha iyi bu fiyata sistem olduğunu düşündüğünüz hazır sistemleri de atabilirsiniz fark etmez. Şimdiden sağ olun.
Sinerjideki alınmaz bu fiyata.

RTX serisi olan kasa kesinlikle alınmaz hocam DDR4 24K nerede 25k DDR5 + 7500F nerede hocam.
Normalde kartlar kas gücü olarak 2-3 FPS birbirlerini farklı oyunlarda geçerler ama AMD sistem DDR5 ve işlemcisi daha güçlü ikisinde de her oyunu oynarsınız ama iş rekabetçi oyunlara geldiğinde, FPS'e geldiğinde 7500F yerle bir eder.
Size tavsiyem arkadaşın gönderdiği 6650XT'li sistemi almanız 6750XT'yi bile geçebilir DDR5 olduğu için.

1723021536904.png

Yeni konular

Geri
Yukarı