İtopya'da şöyle bir sistem buldum. 1080p normal veya high ayarlarda oynayacağım. Darboğaz yapar mı?
Eki Görüntüle 1714880
Hafif yapabilir. Ultraya çekerseniz ayarları sorun olmaz diye düşünüyorum. Sistemi almayın pahalı geldi. DDR5'e geçmek yerine daha iyi parçalar takılabilir sisteme.
Hazır sistem olduğu için parçaları değiştirmek kısıtlı. Başka bir hazır sistem öneriniz var mı hocam?
DDR5 olmasa da 6750XT ve 12400F için yeterli diye düşünüyorum. Ekran kartının ROG olmasını beğendiyseniz bu sisteme göz atabilirsiniz. Kasayı değiştirebilirsiniz veya kasayı aldıktan sonra PSU değiştirebilirsiniz. Ayrı olarak toplarsanız 6800XT sistem alabilirsin.![]()
TUNCA-STAR/Intel Core i5 13400F/ASUS ROG STRIX Radeon RX 6750 XT OC ARGB 12GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM
TUNCA-STAR/Intel Core i5 13400F/ASUS ROG STRIX Radeon RX 6750 XT OC ARGB 12GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Bütçe nedir?
Thermaltake kasa seçilerek alınabilir.
Hocam anakart vb. şeylerden dolayı biraz uçuk sadece anakartı 7k.Darboğaz yapmaz ama sistem gereksiz pahalı bunu tercih edin.
![]()
Thermaltake TR2 S 750W 80+ 120mm Fanli PSU | ITOPYA
Thermaltake TR2 S 750W 80+ 120mm Fanli PSU En iyi fiyat seçenekleri ile PS-TRS-0750NN2AWE-1 ITOPYA'dawww.google.com.tr
Psu’yu fsp, anakartı b550m-a, ssd’yi de 1 tb yaparak almanızı tavsiye ederim.
Hocam anakart vb. şeylerden dolayı biraz uçuk sadece anakartı 7k.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.