RX 6800 kart wattman hatası verir mi?

EnsX

Decapat
Daha fazla  
Sorum başlıktaki gibi alınır mı? Aklımda 4070 var fakat şu anlık ucuz kart olarak çok iyi RX 6800 XT ama hata alır mıyım ve alınır mı?

6800XT kullanıyor arkadaşım hatta 2. el almasına rağmen öyle bir hatayla karşılaşmadı. Almayacağınız anlamına gelmez ama genellikle alsanız da yazılımsal hata olur onu da çözersiniz.
Deneyimime göre söylüyorum 6800XT, 4070'den daha iyi bir kart saf güçte. Şu an 4070'in artısı frame genaration ama bu teknoleji yarın 6800XT'ye gelecek.

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet hem fiyat performans ürünü şeyden dolayı sordum bazı yerleride araştırdım hangisi alayım diye sormuşlar hepsi 4070 demiş ve DLSS teknolojisi var diye demiş bazıları.

Evet hem fiyat performans ürünü şeyden dolayı sordum bazı yerleride araştırdım hangisi alayım diye sormuşlar hepsi 4070 demiş ve DLSS teknolojisi var diye demiş bazıları.

Elindeki kart ve işlemci nedir?
Ve bütçen max olarak

DLSS olan her oyunda FSR var ama FSR olan oyunda DLSS yok. Nvdia kartlar DLSS olmadığında saf güçleri de az olduğundan gg oluyorlar, ama AMD kartlarda böyle bir durum hem daha nadir hem de olursa daha güçlü olduklarından daha performanslı oluyorlar.

Teşekkürler sondaki cümlede ne olursa güçlü oluyorlar orası eksik kalmışda.

Nvidia 1650'den sonra işlemci gücüne değil ıvır zıvıra yatırım yapmaya başladı. Bu ıvır zıvırı kullanmayan bir programda ana işlemci düşük peformans verir.
AMD ise bu durumda 2 noktadan avantajlı
  1. FSR her oyunda var ama DLSS yok.
  2. AMD, FSR olmasa bile ana işlemci gücü yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…