RX 6800 sistemde Valorant'ta 200-230 FPS almak

Xesha1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Valorant'ta maç içinde 200-230 FPS arası oynuyorum. i5 12400F ve RX 6800 16 GB ekran kartlı sistemim var ve diğer donanımlarım kaliteli parçalar işlemcide sıvı soğutma kullanıyorum ısınma gibi sorunumda yok. FPS değerimin sisteme göre az olduğunu düşünüyorum. Ayrıca FPS arttırma ayarlarımda Full yapılı her şey performans olarak ayarlı. Bu FPS değeri normal midir tavsiyesi olan var mı? 360 Hz monitör almayı düşünüyorum o FPS'i alamıyorum :(

Son düzenleyen: Moderatör:
öncelikle msı after burnerda cpu gpu kullanımlarını öğrenmen gerekiyor hangisi daha çok kullanılıyorsa ona biraz overclock deneyebilirsin ama büyük ihtimal işlemcinin 6 çekirdeğini kullanmıyor bence

Öncelikle MSI Afterburner burnerda CPU GPU kullanımlarını öğrenmen gerekiyor hangisi daha çok kullanılıyorsa ona biraz overclock deneyebilirsin ama büyük ihtimal işlemcinin 6 çekirdeğini kullanmıyor bence

Merhaba hocam gerek BIOS'tan gerek Windows'tan overclock ayarları yapılı fakat aynı durum devam etmekte atladığım ayar mı var acaba bilmiyorum tavsiye edebileceğin birkaç yol var mı?

Öncelikle MSI Afterburner burnerda CPU GPU kullanımlarını öğrenmen gerekiyor hangisi daha çok kullanılıyorsa ona biraz overclock deneyebilirsin ama büyük ihtimal işlemcinin 6 çekirdeğini kullanmıyor bence

İşlemcinin 6 çekirdeğini nasıl kullandırabilirim?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı