Boşsun.Alacaklar bence evlerindeki ısıtıcılarını satıp bunu kullanacaklar, sonuçta AMD![]()
Boşsun.Alacaklar bence evlerindeki ısıtıcılarını satıp bunu kullanacaklar, sonuçta AMD![]()
Boşsun.
Isı değerlerinden daha önemli bir konu var, driver umarım sorunsuz çıkar.AMD demek ısı ve yüksek FPS demektir boş olan neresi anlamadım?
Isı değerlerinden daha önemli bir konu var, driver umarım sorunsuz çıkar.
Mağara adamım AMD ısınma sorununu yoktur lütfen araştırıp gelin boş yapacağına.AMD demek ısı ve yüksek FPS demektir boş olan neresi anlamadım?
Son birkaç yıldır bir mağarada yaşıyorsunuz galiba. Kafayı çıkartıp bir hava alın. Yıl 2020 oldu.AMD demek ısı ve yüksek FPS demektir boş olan neresi anlamadım?
Driver konusu çözülürse AMD alacağım RTX 3080'e 11.000 TL vermek hiç cazip gelmiyor.AMD alacaksanız kasanız iyi havalandırma, yapı ve fanlara sahip olmalı yoksa ısı performansını etkiler. İçerik olarak AMD güzel bir kullanıma sahiptir.
Son birkaç yıldır bir mağarada yaşıyorsunuz galiba. Kafayı çıkartıp bir hava alın. Yıl 2020 oldu.
Kasa neydi acaba?Sevgili dostlar kullandığınız kelimeleri es geçeceğim, daha 5 6 ay kadar önce arkadaşıma AMD tabanlı 12 bin TL bütçeli kasa topladık. Kasanın içeriği RX 5700 XT R7 3800X. İşlemci oyunlarda direk girdiğinde 60-70 arasında seyrederken ekran kartı Sapphire Nitro+ yani bileceğiniz üzere alanında en iyi soğutanlardan 80-85 derecelerde seyretti, kasa havalandırması süperdi şimdi bunuda açıklayın o halde mağaranın dışındaki zaatı alimler![]()
Driver konusu çözülürse AMD alacağım RTX 3080'e 11.000 TL vermek hiç cazip gelmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.