Kasanın ekran kartı için 280 mm'ye kadar kapasitesi var gözüküyor, RX 6800 de 267 mm. Sığacağını düşünüyorum fakat ben olsam o ekran kartını bu kasaya emanet etmezdim, PSU'su iç açıcı değil.
Kasanın ekran kartı için 280 Mm'ye kadar kapasitesi var gözüküyor, RX 6800 de 267 mm. Sığacağını düşünüyorum fakat ben olsam o ekran kartını bu kasaya emanet etmezdim, PSU'su iç açıcı değil.
Vento VG15FE 650W Mid Tower Oyuncu Bilgisayar Kasası Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Bu attığım şuan kullandığım kasadır, mesh değildir dolayısıyla hava sirkülasyonu pek iyi değil. Yine de bu bütçeye göre güzeldir ve kaliteli bir marka, sorun yaşamazsınız.
En ucuz MSI Pro A620M-E AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro A620M-E AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI Pro A620M-E AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro A620M-E AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!