RX 6800 XT için sistem önerisi

Bütçe
50.000

Spyrous

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartı halihazırda RX 6800 XT ve kasa olarak ise Dragos north premium l ATX alacağım, parçaları ayrı şekilde sitelerden sipariş verirsem sadece 1.000 TL daha az ödemiş olacağım o yüzdendir ki Sinerji'den sipariş edeyim kafam rahat olsun icabı böyle bir şey düşündüm. Bir sorun yaşarsam en azından tek bir yeri ararım ve sorun yaşamam gibi gibi düşündüm.

resim_2024-01-02_210248147.png

ekleme: Kronik sorun vb. uyuşmazlık gibi bir şey fark ederseniz haberdar ediniz.​

Son düzenleme:
Ekran kartı halihazırda RX 6800 XT ve kasa olarak ise Dragos North Premium L ATX alacağım, parçaları ayrı şekilde sitelerden sipariş verirsem sadece 1.000 TL daha az ödemiş olacağım o yüzdendir ki Sinerji'den sipariş edeyim kafam rahat olsun icabı böyle bir şey düşündüm. Bir sorun yaşarsam en azından tek bir yeri ararım ve sorun yaşamam gibi gibi düşündüm.

Eki Görüntüle 2072407

Hocam ağır sistem gerektiren oyunlar oynamicaksanız bence biraz daha bütçenizi aşağıya çekin oyun falan satın alırsınız birikim yaparısnız

Hocam ağır sistem gerektiren oyunlar oynamicaksanız bence biraz daha bütçenizi aşağıya çekin oyun falan satın alırsınız birikim yaparısnız.

Hikayeli oyunlar hoşuma gidiyor, halihazırda kütüphanemde yeterince oyun olduğunu düşünüyorum. Ve bütçenin bu denli olmasının sebebi bir alıp pür almak yani demek istediğim uzunca bir süre sistemle uğraşmamak için. Ayrıca ekran kartı ve işlemciyi ileriki safhalarda değiştireceğim o sorun değil ama diğer parçalar değişmez bir şekilde almak bana uygun göründü.

Uzun vadede götürür ama işlemci uzun vadede yüksek ve Ultra götürebilir işlemciyi düşüredebilirsiniz fakat paranız varsa bu sistem iyi gibi

Uzun vadede götürür ama işlemci uzun vadede yüksek ve Ultra götürebilir işlemciyi düşüredebilirsiniz fakat paranız varsa bu sistem iyi gibi.

Açıkçası paramın yettiği kadar en iyisine talibim, bu sistemle 2K ayarlarda tüm oyunlarda en yüksek ayarı hedefliyorum, ekran kartım biraz yetersiz kalacaktır diye tahmin ediyorum onu da ileri zamanda RTX 4090 ile değiştireceğim ama şimdilik bir AMD ekran kartı denemek isterim.

Açıkçası paramın yettiği kadar en iyisine talibim, bu sistemle 2K ayarlarda tüm oyunlarda en yüksek ayarı hedefliyorum, ekran kartım biraz yetersiz kalacaktır diye tahmin ediyorum onu da ileri zamanda RTX 4090 ile değiştireceğim ama şimdilik bir AMD ekran kartı denemek isterim.

Hikayeli oyunlarda AMD biraz sönük kalabilir NVIDIA'ya göre bence ekran kartınızı değiştirin NVIDIA ile bu arada ekran kartınızı sanırım göstermemişsniiz

Hikayeli oyunlarda AMD biraz sönük kalabilir NVIDIA'ya göre bence ekran kartınızı değiştirin NVIDIA ile bu arada ekran kartınızı sanırım göstermemişsniiz.

Hocam ekran kartını çoktan aldım, yani şu an evimde, bir süre kullandıktan sonra değiştireceğim ardından RTX 4090 serisine atlayacağım zaten. Şu anlık tek sorum diğer sistem bileşenleri ve uyumlulukları vb.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı