RX 6800 XT ile Arc B580 takas yapılır mı?

Normal şartlarda performans sorunu yaşatmaması gerekiyor yani en azından kendi test ettiğim kadarıyla hani çoğu oyunda 60FPS üstü performans veriyor garip geldi açıkçası hocam bilemedim.
GTA online hiç denediniz mi? Denediyseniz FPS değerlerinizi söyler misiniz? Ben nedense aktif ortamda 50-60 FPS, boşken 70 FPS alıyorum.

GTA Online hiç denediniz mi? Denediyseniz FPS değerlerinizi söyler misiniz? Ben nedense aktif ortamda 50-60 FPS, boşken 70 FPS alıyorum.

Denemedım hocam ben daha çok hikayeli oyunlar ve MMORPG tercih ettim mesela BDO'da sabit FPS değerli alıyorum ben düşüşler sadece bossların olduğu yerlerde oluyor.

B580 gayet iyi kart güncellemelerle performansı daha da artabilir bence b580 ile devam et. Ben şuan sparkle a750 kullanıyorum hiç driver problemi falan yaşamadım eğer driverdan dolayı değişmek istiyorsanız sıkıntı yok yani.

B580 gayet iyi kart güncellemelerle performansı daha da artabilir bence B580 ile devam et. Ben şu an sparkle A750 kullanıyorum hiç driver problemi falan yaşamadım eğer driverdan dolayı değişmek istiyorsanız sıkıntı yok yani.

Bende bu konuda destek veriyorum ilk güncelemesiyle benim oynadığım çoğu oyunda 5 10 FPS arası FPS artışı oldu az gibi görünebilir ama benim açımdan gayet güzel bir durum bu ki ilerleyen süreçte daha da artacaktır.

İşlemciniz nedir? B580 işlemci iyi değilse çok düşük performans veriyor. R5 5700 bile düşük performans vermesine sebep oluyor.

B580 gayet iyi kart güncellemelerle performansı daha da artabilir bence b580 ile devam et. Ben şuan sparkle a750 kullanıyorum hiç driver problemi falan yaşamadım eğer driverdan dolayı değişmek istiyorsanız sıkıntı yok yani.
Bendeki sorun oynadığım oyunlardaki performans sorunları. GTA online giriyoum 50-60 FPS, Squad giriyorum 40-60 FPS (FSR açık).
İşlemciniz nedir? B580 işlemci iyi değilse çok düşük performans veriyor. R5 5700 bile düşük performans vermesine sebep oluyor.
Ryzen 5 7500F işlemcim var.

Hocam RX 6800 XT 2K'lık bir kart diye biliyorum ve B580'e denk bile değil özelliklere bakılırsa neredeyse 2 katı RX 6800 XT.

Yeni konular

Geri
Yukarı