YusufBeyT
Decapat
İşlemcim Ryzen 5 7500F, Ramler ise XPG DDR5 16 GB.Hocam islemciniz ya da RAM'leriniz yeterince yeterli gelmiyordur belki karta.
İşlemcim Ryzen 5 7500F, Ramler ise XPG DDR5 16 GB.Hocam islemciniz ya da RAM'leriniz yeterince yeterli gelmiyordur belki karta.
İşlemcim Ryzen 5 7500F, RAM'ler ise XPG DDR5 16 GB.
GTA online hiç denediniz mi? Denediyseniz FPS değerlerinizi söyler misiniz? Ben nedense aktif ortamda 50-60 FPS, boşken 70 FPS alıyorum.Normal şartlarda performans sorunu yaşatmaması gerekiyor yani en azından kendi test ettiğim kadarıyla hani çoğu oyunda 60FPS üstü performans veriyor garip geldi açıkçası hocam bilemedim.
GTA Online hiç denediniz mi? Denediyseniz FPS değerlerinizi söyler misiniz? Ben nedense aktif ortamda 50-60 FPS, boşken 70 FPS alıyorum.
B580 gayet iyi kart güncellemelerle performansı daha da artabilir bence B580 ile devam et. Ben şu an sparkle A750 kullanıyorum hiç driver problemi falan yaşamadım eğer driverdan dolayı değişmek istiyorsanız sıkıntı yok yani.
İşlemciniz nedir? B580 işlemci iyi değilse çok düşük performans veriyor. R5 5700 bile düşük performans vermesine sebep oluyor.
Bendeki sorun oynadığım oyunlardaki performans sorunları. GTA online giriyoum 50-60 FPS, Squad giriyorum 40-60 FPS (FSR açık).B580 gayet iyi kart güncellemelerle performansı daha da artabilir bence b580 ile devam et. Ben şuan sparkle a750 kullanıyorum hiç driver problemi falan yaşamadım eğer driverdan dolayı değişmek istiyorsanız sıkıntı yok yani.
Ryzen 5 7500F işlemcim var.İşlemciniz nedir? B580 işlemci iyi değilse çok düşük performans veriyor. R5 5700 bile düşük performans vermesine sebep oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.