RX 6800 XT sistemde cool whine oluyor

Coil Whine'ın ses dışında başka bir etkisi yoktur. Kullanmaya devam edebilirsin. Bu kartların çoğunda CW var. Değişim veya iade ile uğraşma derim aşırı sesli değilse.
sizin sistemde güzelmiş hocam sizin ekran kartı tuf oc modeli bu sizde de bu problem varmı

Kronik problem demekki.Ses rahatsız edıyor ama bazen bıraz yapıp duruyor neyse boyle kullanıcaz artık değerli yorumlarınız için teşekkür ederim
Benim halihazırda kullandığım GTX 1660 Super kartta da coil whine var, daha önce birçok kart kullandım GTX 900 serisinden bu yana coil whine olmayan kart görmedim. Yani canınızı sıkmayın, coil whine olmayan kart bulmak bana göre piyangoyu kazanmak gibi.

sizin sistemde güzelmiş hocam sizin ekran kartı tuf oc modeli bu sizde de bu problem varmı
Evet CW var benim kartta da. Ancak psikolojik mi bilmiyorum, ilk aldığım zamandakine göre bayağı azaldı gibi. Oyun oynarken duymuyorum bile artık. Özel olarak kasanın yanına gidip dinlemem gerekiyor fark etmem için.

Alalı neredeyse 1 yıl olacak. Kullandıkça ses azalıyor veya artıyor yorumları okumuştum. Bende azaldı diyebilirim, hiç rahatsız etmiyor.

Benim halihazırda kullandığım GTX 1660 Super kartta da coil whine var, daha önce birçok kart kullandım GTX 900 serisinden bu yana coil whine olmayan kart görmedim. Yani canınızı sıkmayın, coil whine olmayan kart bulmak bana göre piyangoyu kazanmak gibi.

Hocam ben piyangoyu yırttım ama WattMan'a yakalandım.😅
Acaba underclock yapsam düzelir mi?

bu coil whine işi yeni kartlarda güç tüketimi iyice azdığından sıklıkla gözüküyor anlaşılan. bende de asus dual rx6700xt var. güç kullanımı arttıkça coil whine artıyor, %100deyken de iyice caz coz tesla gibi maşallahı var. sanki dersin kaynak işlemi yapıyor. güya garantiye göndereceğim de... gidip gelmesi kaç ay sürer kim bilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı