Selamlar değerli arkadaşlar, hâlihazırda başlıkta belirtmiş olduğum kartı kullanmaktayım. Ben ikinci el aldım kartı ama garanti etiketi vs. üzerindeydi. Vida delikleri de temizdi. Dün kartın içini dikkatli bir biçimde açtım, VRAM çiplerinin kenarlarında bir takım siyah izler de gördüm, muhtemelen sıcaklıktan dolayı zamanla olmuş.
Ancak en önemli kısmı termal pedler kupkuru kalmış, dokunsam parçalanacaktı o derece yıpranmışlar. Ben kaliteli bir macun ile GPU'yu kadar yenilesem de aklım pedlerde kaldı, elim yatkındır. Değiştireceğim ancak bunların görünen o ki standardı yok, milim olarak değişiyorlar. Benim kartımdaki termal pedin kaç mm olduğunu nasıl öğrenebilirim?
Bilgisi olan yok mu şu köklü formda.
Ancak en önemli kısmı termal pedler kupkuru kalmış, dokunsam parçalanacaktı o derece yıpranmışlar. Ben kaliteli bir macun ile GPU'yu kadar yenilesem de aklım pedlerde kaldı, elim yatkındır. Değiştireceğim ancak bunların görünen o ki standardı yok, milim olarak değişiyorlar. Benim kartımdaki termal pedin kaç mm olduğunu nasıl öğrenebilirim?
Bilgisi olan yok mu şu köklü formda.
Son düzenleme: