RX 6900 XT FurMark testi yaparken sistem yeniden başlıyor

alperen1221

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, yeni aldığım ekran kartımda bir sorun mu var? Yoksa PSU mu yetersiz anlamadım. Yardımca olursanız sevinirim, "RX 6900 XT ekran kartım" VS-550W Corsair 80+ PSU" overclock yapınca normal AMD'nin programında overclock yapıp stress testi yaptığımda hiçbir sıkıntı çıkmıyor. Testi başarılı şekilde geçiyor ama FurMark girince PC bir anda restart atıyor ya da "bir süre sonra" restart atıyor. Yardımcı olabilecek var mı? Bu konular hakkında fazla bir bilgim yok.

Ekran kartı. RX 6900 XT.
PSU: 550W Corsair 80+

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yeni aldığım ekran kartımda bir sorun mu var? Yoksa PSU mu yetersiz anlamadım. Yardımca olursanız sevinirim, "RX 6900 XT ekran kartım" VS-550W Corsair 80+ PSU" overclock yapınca normal AMD'nin programında overclock yapıp stress testi yaptığımda hiçbir sıkıntı çıkmıyor. Testi başarılı şekilde geçiyor ama FurMark girince PC bir anda restart atıyor ya da "bir süre sonra" restart atıyor. Yardımcı olabilecek var mı? Bu konular hakkında fazla bir bilgim yok.

Ekran kartı. RX 6900 XT.
PSU: 550W Corsair 80+

RX 6900 XT'ye para verip de giriş seviyesi güç kaynağı kullanmak hiç mantıklı bir hareket değil. Ekran kartını test etmek istiyorsan iyi bir güç kaynağı bul onun ile test et. Corsair VS serisi pek de güvenilir değil, yanma, donma vb şikayetler hep oldu yani ünite güvenilir değil.

RX 6900 XT'ye para verip de giriş seviyesi güç kaynağı kullanmak hiç mantıklı bir hareket değil. Ekran kartını test etmek istiyorsan iyi bir güç kaynağı bul onun ile test et. Corsair VS serisi pek de güvenilir değil, yanma, donma vb şikayetler hep oldu yani ünite.

Dönüş için teşekkürler peki bu restartlar PSU'dan dolayı mı korkuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı