Çözüldü RX 7600 ve RX 9060 XT'de GTA 5'te takılmalar oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

guzeloyuncu

Femtopat
Daha fazla  
RAM
2x8 16 GB 3200 MHz CL 16 Hikvision
Ekran kartı
RX 9060 XT 16 GB
Anakart
B450M K-II
İşlemci
Ryzen 5 5600
Ekran kartım RX 9060 XT 16 GB, GTA'da takılmalar yaşıyorum. Aynı takılmalar RX 7600 ekran kartında da oluyordu, ama RX 580'de böyle sorun yaşamadım. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

Çözüm
Ekran kartını 2 gün önce taktım. Takmadan önce format attım. Sürücüler muhtemelen en güncel halidir.

Başka hiçbir oyunda yaşamadım. Sadece GTA da oluyor.
Siz yine de ekran kartı sürücülerini DDU ile silip WHQL onaylı en yeni sürücüleri kurmayı deneyin.
Hocam RAM’lerinizi en son ne zaman değiştirdiniz?

Mevcut ekran kartı sürücülerinizi silip WHQL sürücülerden en yenisini kurmayı deneyin.

Süresi değişiyor ama çok sık oluyor.
Başka oyunlarda da oluyor mu? Bende ara sıra yaşıyorum. Önceden yoktu son güncellemeler sonrası ara sıra yaşıyorum. Bazen de AMD Software'dan zaman aşımına uğradı hatası alıyorum. En son AMD Cleanup Utility ile tüm AMD sürücülerini silip sıfırdan yükledim şuanlık bir sorun yok gibi.

Hocam RAM'lerinizi en son ne zaman değiştirdiniz?

Mevcut ekran kartı sürücülerinizi silip WHQL sürücülerden en yenisini kurmayı deneyin.

Ekran kartını 2 gün önce taktım. Takmadan önce format attım. Sürücüler muhtemelen en güncel halidir.

Başka oyunlarda da oluyor mu? Bende ara sıra yaşıyorum. Önceden yoktu son güncellemeler sonrası ara sıra yaşıyorum. Bazen de AMD Software'dan zaman aşımına uğradı hatası alıyorum. En son AMD Cleanup Utility ile tüm AMD sürücülerini silip sıfırdan yükledim şu anlık bir sorun yok gibi.

Siz yine de ekran kartı sürücülerini DDU ile silip WHQL onaylı en yeni sürücüleri kurmayı deneyin.

Çözüm

Birkaç ayar yaptım azaldı gibi duruyor. Oyun pause menüsünde 10 FPS'lere kadar düşüyor donuyor.

Hocam takılmalar kesildi. FPS sınırlaması falan halletim. İlginiz alakanız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı