RX 7700 XT alınır mı?

Bütçe
40000

Gazibrahim

Hectopat
Daha fazla  
RX 7700 XT almayı düşünüyorum ama çevremdekiler NVIDIA al driver sorunları falan çok fazla diyor. Sizce ben ne yapmalıyım? Bütçem 40 binden fazlaya çıkamaz önerileri alayım.

RX 7700XT güzel bir kart. Driver olarak NVIDIA´dan geri kalıyor. NVIDIA kadar optimize olamayabiliyor. 40.000TL bütçen var. Ekran kartı için mi o bütçe?

RX 7700 XT almayı düşünüyorum ama çevremdekiler NVIDIA al driver sorunları falan çok fazla diyor. Sizce ben ne yapmalıyım? Bütçem 40 binden fazlaya çıkamaz önerileri alayım.

7800 XT alabilirsin. Eğer toplam kasa için 40 ise.

3 sene önce 6600 XT aldım. İşlemcim de 5600x di. Şu anki aklım olsa ekran kartını Amd almazdım. Başlarda o kadar çok stutter vs. sorun yaşadım ki... Kafama tüküreyim dedim. İşlemci konusunda tam tersini çok memnunum ama. Şu an bir sistem alacak olsam işlemci Amd gpu Nvidia olurdu.

3 sene önce 6600 XT aldım. İşlemcim de 5600X di. Şu anki aklım olsa ekran kartını AMD almazdım. Başlarda o kadar çok stutter vs. sorun yaşadım ki... Kafama tüküreyim dedim. İşlemci konusunda tam tersini çok memnunum ama. Şu an bir sistem alacak olsam işlemci AMD GPU NVIDIA olurdu.

6600 XT ile 7700 XT'yi kıyaslamayın. 7000 serisinde o sorunların çoğu yok.

Yeni konular

Geri
Yukarı