RX 7700 XT sistem LoL'de 90 FPS'e kadar düşüyor

Asburçe

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartım 7700XT, işlemcim de AMD 7500F. Kasayı alalı 5-6 gün oldu fakat kasa geldiğinden beri bir türlü LoL’le uyum sağlayamadı. Valo’da, Raft’ta hiçbir problem yok. LoL’de hem alt tab donmaları yaşıyorum, 10-15 saniye kadar, hem de sürekli FPS’im 90 ile 200 arasında. Bütün driverlarım güncel, Windows güncel, AMD ve monitör ayarlarından oynamadığım şey kalmadı, düzelmedi. 200 FPS tabii ki yeterli ama demek ki bir yerlerde bir sıkıntı var ki FPS’im bu kadar düşük LoL’de. Dosyaları da onardım. Aydınlatacak birisi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok fazla bir bilgim olmasa da darboğaz kontrolü yaptınız mı acaba?

Yani bakınca darboğaz çıkıyor ama yine de bir bilgisayar hakkında bilgi sahibi birisine sormanızı tavsiye ederim.

Olabilir bende çok düşünmüyorum darboğaz olacağını ama pcbuild adlı siteden test yapmıştım
yani şimdi servise tekrar gönderelim desek tek bi sebepten dolayı almazlar bence diğer parçalarda sorun olabilir yada ekran kartında diyeceğim diğer oyunlarda sorun çıkartmıyormuş bence lolle alakalı yada bilgisayarın hz dolayımı yada fps sabitleyiciside olabilir bence ama fakat benim düşümcem lolun kendi sıkıntılı olduğundan dolayı

Ceza yedim yazamadım üzgünüm . Bu konuyu açtım ve Valoda da alttab problemi yaşamaya başladım. Oyun içerisinde asla donma kasma yok ikisinde de su gibi akıp gidiyor. Sadece alttab attığımda 10 15 saniye kadar toparlanamıyor kasa kasa yürüyor. Lolde gereksiz fps im düşük dediğim gibi. Aynı zamanda monitörüm 2k ve 180Hz. Sizce yan monitörüm 1080p veya 60Hz olduğu için tüm bunları yaşıyor olabilir miyim? Çünkü dediğim gibi bir tek alttab da ve genel olara lolde fps problemi var.

aaa şimdi anladım sanırım belkide siz oyunu 2k oynuyorsunuzdur?

bu yüzden fps düşüktür

E zaten 2k oynuyorum ki, neden böyle oynamamam gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…