Çözüldü RX 7700 XT sistem sürücü güncellemesinden sonra CS2 açınca kendini resetliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Naom

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar hiçbir şey yokken. CS2'yi açıyorum Valve yazısında oyun donuyor mouse hareket ettiremiyorum. Ardından bilgisayar yeniden başlıyor. Sonra da Steam'i açınca hesabımdan çıkış oluyor. Bir daha hesabımı açmak zorunda kalıyorum. Anlamadım, ilk defa yaşıyorum bu sorunu. AMD driver güncellemesinden sonra oldu.
  • AMD Radeon RX 7700 XT 12 GB.
  • i5 13400F.
  • 650W PSU.

Çözüm

Çözüm: Yeni güncelleme olduğunda ve AMD olduğunda sorunlar çıkması çok normal, bende gidip bu seçeneğin açık olduğu CS2 oyununun AMD Adrenalin Edition programından kapattım ve sorunum düzeldi.
Eski sürücüye dönmek dışında aklıma bir seçenek gelmiyor hocam.
Benim dışında sorun yaşayan varmı diye baktım o da yok eski sürücüye dönmeyi denicem onuda kısaca özetlermisiniz bilginiz varsa.

Benim dışında sorun yaşayan var mı diye baktım o da yok eski sürücüye dönmeyi deneyeceğim onu da kısaca özetler misiniz bilginiz varsa.

Yukarıdaki rehber ile mevcut sürücüyü kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatın ve güncelleme öncesi sürücüyü kurun.

Çözüm: Yeni güncelleme olduğunda ve AMD olduğunda sorunlar çıkması çok normal, bende gidip bu seçeneğin açık olduğu CS2 oyununun AMD Adrenalin Edition programından kapattım ve sorunum düzeldi.

Dosya Ekleri

• resim_2024-06-28_210926792.png
    38,1 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…