RX 7700 XT sistemde FPS yüksek ama oyun akıcı değil

bbnoS

Hectopat
Daha fazla  
RX 7700XT 12 GB.
Ryzen 5 7500F.

Valorant, Fortnite gibi oyunlarda FPS'lerim normal ama oyun sanki takiliyor gibi oluyor, helenistik adamlarımız yoğun olduğu yerlerde GTA 5'te 180FPS almama rağmen her 2 saniyede bir 10-20 FPS gibi oluyor, oyun takiliyor, ne yapmam gerek? Ekran kartimda mi sıkıntı var?

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 7700XT 12 GB.
Ryzen 5 7500F.

Valorant, Fortnite gibi oyunlarda FPS'lerim normal ama oyun sanki takiliyor gibi oluyor, helenistik adamlarımız yoğun olduğu yerlerde GTA 5'te 180FPS almama rağmen her 2 saniyede bir 10-20 FPS gibi oluyor, oyun takiliyor, ne yapmam gerek? Ekran kartimda mi sıkıntı var?

Monitörle alakalı olabilir. Ekran ayarlarını bir kontrol et. Ayrıca herhangi bir özellik açtınız mı AMD Software'inde? Son olarak monitörü kasaya hangi kabloyla bağladınız? İyi akşamlar.

Monitörle alakalı olabilir. Ekran ayarlarını bir kontrol et. Ayrıca herhangi bir özellik açtınız mı AMD Software'inde? Son olarak monitörü kasaya hangi kabloyla bağladınız? İyi akşamlar.
Monitorum normal ayarlari amdde açmadım gecikme önleyici açık tek dp port ile bağladım

Anladım. Bu bir kere bana da olmuştu. Motion blurdan dolayı olmuştu bana. Ha bir de gecikme önleyiciyi kapatıp bir daha girip bakmanı öneririm.
Bunun ne givi vır sebebi olabilir ? Oyun videolarına dropbyok hazır sistem aldım onlarda bile bile yapmamislsrdir herhalde bios hsric her şeyim güncel ne givi bir sorun olabilir?

Bunun ne givi vır sebebi olabilir? Oyun videolarına dropbyok hazır sistem aldım onlarda bile bile yapmamislsrdir herhalde BIOS hsric her şeyim güncel ne givi bir sorun olabilir?

Ping inizden dolayı da oluyor olabilir eğer varsa tabii. Bir süre ben de Fortnite oynadım. Sürekli internet uyarısı çıkıyordu o zamanlar. Bende donmasının sebebi oydu.

Bunun ne givi vır sebebi olabilir? Oyun videolarına dropbyok hazır sistem aldım onlarda bile bile yapmamislsrdir herhalde BIOS hsric her şeyim güncel ne givi bir sorun olabilir?

Ekran kartı yazılımınız güncel mi?

Ping inizden dolayı da oluyor olabilir eğer varsa tabii. Bir süre ben de Fortnite oynadım. Sürekli internet uyarısı çıkıyordu o zamanlar. Bende donmasının sebebi oydu.

Ekran kartı yazılımınız güncel mi?
Güncel pingim iyi bugün amd nin yazılımının sürümünü düşürecegim fortnite açarken hep bu kartin sürümünde biline dx12 hataları var diye uyarı veriyordu bir sürüm vardı galiba 23.8.1 onu yükleyeceğim.

Güncel pingim iyi bugün AMD'nin yazılımının sürümünü düşürecegim Fortnite açarken hep bu kartin sürümünde biline DX12 hataları var diye uyarı veriyordu bir sürüm vardı galiba 23.8.1 onu yükleyeceğim.

Tamamdır. Bu arada oyunlarda V-Sync açıksa en büyük sebebi bu olabilir. Mutlaka kapatın.

Geri
Yukarı