RX 7700 XT WattMan hataları veriyor

Naom

Centipat
Daha fazla  
AMD Radeon ASUS TUF-RX 7700 XT Ekran kartına sahibim ucuz bir kart değil maalesef. Aldığım ilk günlerde sorunsuz çalışan kartım aylar geçtikçe WattMan hataları vermeye, çoğu uygulamamın Driver güncellemelerinden sonra açılmamaya başlamasından rahatsız olmaya başladım. En son böyle bir hata aldım. Önerilen driver sürümüne nasıl geri dönebilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (79).png
    14,8 KB · Görüntüleme: 143
Hocam oyunları DX11'de açmaya özen gösterin.
https://www.amd.com/en/resources/support-articles/release-notes/RN-RAD-WIN-24-8-1.html
Bu sayfadan önerilen sürümü indirin size önerilen sürümü ben bu sayfada açtım.

Hocam öncelikle DDU yüklemeniz gerekiyor. Sonrasında AMD driverini silip önerilen sürücüyü tekrar kurabilirsiniz. Ayarlarınızın hepsi kaybolacaktır. Otomatik güncellemeyi kapatın. Güç kaynağınız nedir bu arada?

Bu kısımdan.

Evet öncelikle DDU ile mevcut driver'ın silinmesi gerek.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-15 011735.png
    215,1 KB · Görüntüleme: 104
DDU ile ekran kartı sürücülerini silip AMD'nin sitesinmden eski sürüm driverlarını yükeleyebilirsiniz. Ben de Gigabyte versiyonunu kullanıyorum ama 2 ay boyunca bir sorunla karşılaşmadım.

DDU ile ekran kartı sürücülerini silip AMD'nin sitesinmden eski sürüm driverlarını yükeleyebilirsiniz. Ben de Gigabyte versiyonunu kullanıyorum ama 2 ay boyunca bir sorunla karşılaşmadım.

Hocam son driverlar biraz sakat maalesef. RX 7600 kullanan arkadaşım 24.10 indirince bilgisayar kendinden geçti.

Hocam son driverlar biraz sakat maalesef. RX 7600 kullanan arkadaşım 24.10 indirince bilgisayar kendinden geçti.

Ben de şikayetçiyim o sürümden, özellikle göstergeler doğru dürüst çalışmıyor. Performansta çok sıkıntı görmedim ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…