RX 7700 XT WattMan hataları veriyor

Undervolt ne oluyor hiç öyle bir şey yapmadım yani yapılmadı hızını ayarlayamaması 1 kere olabilir mi normal mi yani bu durum? Kararsızlık falan anlamıyorum bir kere daha olursa yazacağım ama olmaz gibi sadece 1 kere oldu.

Bir şey olmaz olursa yazarsınız.

Undervolt kendı kendıne olmuyor yanı değil mi ben hiç OC ve UV'ye bulasmadım bir de kararsızlık ne oluyor müsait seniz kısaca anlatır mısınız? Bır hata sonucu yanlış bir bılgılendırme yanı bu sürücü zaman aşımı hatası değil mi bunun cevabını versenız yeter bende sürücü zaman aşımı yazıyordu sonra oyun donmustu.

bir kere daha oldu :(

bir kere daha oldu sürücüyü güncelliyorum şuan

Son düzenleme:
Undervolt kendı kendıne olmuyor yanı değil mi ben hiç OC ve UV'ye bulasmadım bir de kararsızlık ne oluyor müsait seniz kısaca anlatır mısınız? Bır hata sonucu yanlış bir bılgılendırme yanı bu sürücü zaman aşımı hatası değil mi bunun cevabını versenız yeter bende sürücü zaman aşımı yazıyordu sonra oyun donmustu.

Bir kere daha oldu :(

Bir kere daha oldu sürücüyü güncelliyorum şu an.

Maalesef almaya devam edeceksin. AMD kartlar da sorun yaşamama sadece şansınıza kalmış bir durum. NVIDIA her zaman öneririm. Daha problemsiz kartları var.

Maalesef almaya devam edeceksin. AMD kartlar da sorun yaşamama sadece şansınıza kalmış bir durum. NVIDIA her zaman öneririm. Daha problemsiz kartları var.

DDU ile driver sildim yeniden yükledim düzeldi zaten driver yukledıkten sonra olmustu galiba yanlış kurmuştum ya da bir bug oldu çünkü driver indirdikten sonra olmuştu DDU ile sildim düzeldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı