RX 7700 XT WattMan hataları veriyor

Hocam oyunları DX11'de açmaya özen gösterin.
https://www.amd.com/en/resources/support-articles/release-notes/RN-RAD-WIN-24-8-1.html
Bu sayfadan önerilen sürümü indirin size önerilen sürümü ben bu sayfada açtım.
Hocam DDU ile driver silme olayına çok içim gitmiyor ayrıca bu görsel gerçekten sıkıntı çıkarmıyorsa bilgisayara güncel driverda kalsa bir sorun oluşturur mu ? ayrıca DDU değil de amdnin kendi driver silme programı var onunla yapabilirmiyim?

Hocam DDU ile driver silme olayına çok içim gitmiyor ayrıca bu görsel gerçekten sıkıntı çıkarmıyorsa bilgisayara güncel driverda kalsa bir sorun oluşturur mu? Ayrıca DDU değil de AMD'nin kendi driver silme programı var onunla yapabilir miyim?

DDU en temizi olur zaten çok kolay çekinmenizi gerektirecek bir durum yok YouTube'da tonlarca video var en temizi DDU olur. Sürücü üstüne başka sürücü indirilmez hatalara yol açabilir.

Admin de seçenek ama hiç kullanmadım ne kadar temiz olur bilmiyorum.

DDU en temizi olur zaten çok kolay çekinmenizi gerektirecek bir durum yok YouTube'da tonlarca video var en temizi DDU olur. Sürücü üstüne başka sürücü indirilmez hatalara yol açabilir.

Admin de seçenek ama hiç kullanmadım ne kadar temiz olur bilmiyorum.
Peki DDU nun orjinal linki falan varmı indirebileceğim.

Peki DDU'nun orijinal linki falan var mı indirebileceğim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anakart BIOS ayarlarından "PCI Subsystem Settings" kısmında Resizable BAR kontrol eder misin kapalı olması gerekiyor eğer ki Intel'de AMD ekran kartı kullanıyorsan bu ayarı kapalı yapmanda çok büyük fayda olur. Defualt olarak kapalı olması gerek ama bazı ASUS model anakartlar bu durumu yapmıyor, özellikle Gigabyte markasında sık sık rastlanan bir problem. Bir de yine BIOS ayarlarında PCI-Express x16 yerini bul ve bu kısımda Gen sürümünü Gen3'e düşürmeyi dene.

Anakart BIOS ayarlarından "PCI Subsystem Settings" kısmında Resizable BAR kontrol eder misin kapalı olması gerekiyor eğer ki Intel'de AMD ekran kartı kullanıyorsan bu ayarı kapalı yapmanda çok büyük fayda olur. Defualt olarak kapalı olması gerek ama bazı ASUS model anakartlar bu durumu yapmıyor, özellikle Gigabyte markasında sık sık rastlanan bir problem. Bir de yine BIOS ayarlarında PCI-Express x16 yerini bul ve bu kısımda Gen sürümünü Gen3'e düşürmeyi dene.
Ben açık kullanıyorum o ayarı, kapalı yapmadaki amaç nedir acaba ?

Asus model bir anakartım var intel bir işlemci kullanıyorum amd ekran kartı ile birlikte bu ayarın kapalı yapılmasının sebebi nedir ayrıca PCI-Express x16 Neden Gen 3'e düşürmem gerek?

Hocam öncelikle DDU yüklemeniz gerekiyor. Sonrasında AMD driverini silip önerilen sürücüyü tekrar kurabilirsiniz. Ayarlarınızın hepsi kaybolacaktır. Otomatik güncellemeyi kapatın. Güç kaynağınız nedir bu arada?

7700 xt Bende de bir kere CS2 de verdi sonra geçti şu an olmuyor ama 1 kere oldu içim daraldı içimi rahatlatır mısınız bu bır sorun mu ekran kartını degıstıreyim mi? Yoksa sadece 1 kere oldu onemsızmı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı