RX 7700XT alınır mı?

pavlos

Decapat
Daha fazla  
İki ekran kartını da araştırdım ama çok kararsızım. RX 6650 XT ekran kartım var ve pek memnun olduğumu söyleyemeyeceğim. RX 7700XT alırsam aynısından olur diye korkuyorum 4060 Ti almayı düşünsem bu sefer RX 7700 XT ekran kartına kıyasla performans açısından düşük ama 4060 Ti daha mantıklı 7700XT driver desteği falan kesilir diyorlar hangisini almam daha mantıklı olur?

(600W PSU - R5 5600 işlemcim ve 32 GB RAM'im var PCI3.0 olması lazım anakartımın.)

Son düzenleyen: Moderatör:
İki ekran kartını da araştırdım ama çok kararsızım. RX 6650 XT ekran kartım var ve pek memnun olduğumu söyleyemeyeceğim. RX 7700XT alırsam aynısından olur diye korkuyorum 4060 Ti almayı düşünsem bu sefer RX 7700 XT ekran kartına kıyasla performans açısından düşük ama 4060 Ti daha mantıklı 7700XT driver desteği falan kesilir diyorlar hangisini almam daha mantıklı olur?

(600W PSU - R5 5600 işlemcim ve 32 GB RAM'im var PCI3.0 olması lazım anakartımın.)

Bence 4060 Ti tercih edin.

İkinci el 6800 XT düşünebilirsin. Güç kaynağın yeterli, 16 GB belleğiyle saf kas gücü ile 7700XT ve 4060 Ti'den daha güçlü daha mantıklı, ayrıca fiyatı da çok uygun.

Her ekran kartına destek kesilecek hocam.
Mesela ben 7700xt aldım, fsr 4 gelmeyecek deniyor, ne anladım mesela ben?
Para her zaman ön planda. aldıktan sonra gerisi mühim olmuyor.
7700XT'ye gelecek olursak, güzel bir kart, 2K için uygun.
1080P, Last of us part 1'de FSR kapalı olarak 150Fps alıyorum.

İkinci el 6800 XT düşünebilirsin. Güç kaynağın yeterli, 16 GB belleğiyle saf kas gücü ile 7700XT ve 4060 Ti'den daha güçlü daha mantıklı, ayrıca fiyatı da çok uygun.
Taksitle almayı düşündüğüm için ikinci el kısmına pek yanaşmıyorum ama düşünebilirim hocam

Her ekran kartına destek kesilecek hocam.
Mesela ben 7700xt aldım, fsr 4 gelmeyecek deniyor, ne anladım mesela ben?
Para her zaman ön planda. aldıktan sonra gerisi mühim olmuyor.
7700XT'ye gelecek olursak, güzel bir kart, 2K için uygun.
1080P, Last of us part 1'de FSR kapalı olarak 150Fps alıyorum.
Peki önerir misin 4060ti yerine alınır mı sence?

Taksitle almayı düşündüğüm için ikinci el kısmına pek yanaşmıyorum ama düşünebilirim hocam

Peki önerir misin 4060ti yerine alınır mı sence?
Bu çok kişisel bir soru, bu yüzden net bir cevabı yok.
Evet 7700Xt saf kas gücünde daha güçlü, FSR vs var ama Nvidia'nın Dlss'i kadar yaygın değil.
Ve dlss'in daha kaliteli görüntü işlediğini de unutmamak gerek.
AMD gelişir ve bu farkı kapatırsa, tabi ki Amd daha mantıklı olur, ama daha 7000 Serisinde bile FSR 4'ü vermeyeceği haberlerini görüyorum.
Saf güç olarak daha fazla Fps istiyor iseniz AMD,
Teknoloji ile Fps istiyor iseniz, Nvidia.

Bu çok kişisel bir soru, bu yüzden net bir cevabı yok.
Evet 7700Xt saf kas gücünde daha güçlü, FSR vs var ama Nvidia'nın Dlss'i kadar yaygın değil.
Ve dlss'in daha kaliteli görüntü işlediğini de unutmamak gerek.
AMD gelişir ve bu farkı kapatırsa, tabi ki Amd daha mantıklı olur, ama daha 7000 Serisinde bile FSR 4'ü vermeyeceği haberlerini görüyorum.
Saf güç olarak daha fazla Fps istiyor iseniz AMD,
Teknoloji ile Fps istiyor iseniz, Nvidia.
Sizin sisteminiz ne hocam sizde darboğaz yapmıyorsa RX 7700XT alırsam sizin işlemciden alabilirim

Yeni konular

Geri
Yukarı