RX 7700XT düşük performans veriyor ve çok sese çıkarıyor

Emre1000

Centipat
Daha fazla  
Daha bilgisayarımı toplayalı 1 hafta olmadı.
Gigabyte RX 7700 XT Ryzen 5 7600'lü sistemim var ve montajını birkaç gün önce yaptık.

Bugün Poppy Playtime chapter 1 ve 2 oyununa girdim yüksek ayarlarda oynadım. Poppy Playtime chapter yüksek ayarlarda 120FPS ile oynadığım zaman oyunda bazen takılmalar oluyordu. Oyunun çoğu yerinde FPS düşüklüğü yaşıyordum rahatsiz edecek derecede. Ayrıca ekran kartı inanılmaz derecede ses çıkarıyor. Ekran kartının kullanımı %100 falan oluyor ancak işin tuhaf kısmı ise işlemci ile ekran kartının soğuk çalışması. Ekran kartının fan ayarını falan da değiştirmedim ayrıca. Bu ekran kartının bu oyunda bile takılma yapması normal midir sizce? Oynadığım oyun bile yüksek grafikli bir oyunda değil ayrıca. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Coil whine da var sanırım. Oyuna girdiğim anda ekran kartından inceden tiz bir ses geliyor cızırtı yani. Ekran kartının fanlari çok döndüğü zaman oradan yatağıma kadar hava geliyor. Gerçekten bilgili olan biri yardım edebilir mi? Ekran kartının şu anki performansından memnun değilim ve driver güncellemesini de yaptım.

Valla daha önce detroit felan da oynamıştım bu kadar çalışmamıştı fanlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…