Çözüldü RX 7700XT ekran kartı tam performansı vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

real jake

Picopat
Daha fazla  
RAM
32 gb ddr5
SSD veya HDD modeli
m2 ssd
Ekran kartı
rx 7700 xt
İşlemci
ryzen 5 7600
Bende RX 7700XT var ve işlemcim Ryzen 5 7600 ama tüm oyunlarda 60 üstüne çıkmıyor ama işlemci %100 çalışıyor. Ekran kartında bir problem mi var? (1080p)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
yok gamingen deen almıştım
Ben de benzer bir siteden benzer bir hazır kasa almayı planlıyordum, o yüzden şimdi görmem pek hoş olmadı. Oyun oynarken CPU'nuzun %100 olmaması lazım kesinlikle. Bir bottleneck problemi var (sizin de anlayabileceğiniz gibi). Ben benzer bir sorun yaşadığımda bilgisayar kasasında kısa devre olduğu ortaya çıkmıştı yıllar sonra.
1080p ve altı zaten CPU'ya daha çok yükleniyor öyle de bir durum var. Servisiyle veya destek hatıyla konuştunuz mu? Konuşmadıysanız bence bir deneyin.
yok gamingen deen almıştım
Ben de benzer bir siteden benzer bir hazır kasa almayı planlıyordum, o yüzden şimdi görmem pek hoş olmadı. Oyun oynarken CPU'nuzun %100 olmaması lazım kesinlikle. Bir bottleneck problemi var (sizin de anlayabileceğiniz gibi). Ben benzer bir sorun yaşadığımda bilgisayar kasasında kısa devre olduğu ortaya çıkmıştı yıllar sonra.
1080p ve altı zaten CPU'ya daha çok yükleniyor öyle de bir durum var. Servisiyle veya destek hatıyla konuştunuz mu? Konuşmadıysanız bence bir deneyin.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı