Alper71 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 287 Çözümler 5 Yer Kırıkkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #1 Sistemim RX 7700 XT ve Ryzen 5 7500F GTA 5 Enhanced da 2K Ultra ayarlarda 35 FPS'lere kadar düşüyor. Sistemin oyun performanslarına internetten baktığımda 2K Ultra da 140 FPS civarı idi. Sorun nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2025
Sistemim RX 7700 XT ve Ryzen 5 7500F GTA 5 Enhanced da 2K Ultra ayarlarda 35 FPS'lere kadar düşüyor. Sistemin oyun performanslarına internetten baktığımda 2K Ultra da 140 FPS civarı idi. Sorun nedir?
Çözüm Alper71 25 Nisan 2025 Carnaqe dedi: İncelemen gerekebilir orayı bir kontrol et çekilen videoda açılmadı büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Işın izlemeyi kapatınca düzeldi kral sağ ol.
Carnaqe dedi: İncelemen gerekebilir orayı bir kontrol et çekilen videoda açılmadı büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Işın izlemeyi kapatınca düzeldi kral sağ ol.
Carnaqe Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 256 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #2 Advanced ayarları var onları yükseltmiş olabilir misin sanırım 3 kutu olacaktı? Son düzenleme: 25 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
KS KS Alper71 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 287 Çözümler 5 Yer Kırıkkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #3 Carnaqe dedi: Advanced ayarları var onları yükseltmiş olabilir misin sanırım 3 kutu olacaktı? Genişletmek için tıkla... Otomatik grafik ayarından verh highdan ultraya çektim sadece. Artı 0 Eksi
Carnaqe dedi: Advanced ayarları var onları yükseltmiş olabilir misin sanırım 3 kutu olacaktı? Genişletmek için tıkla... Otomatik grafik ayarından verh highdan ultraya çektim sadece.
Carnaqe Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 256 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #4 Alper71 dedi: Otomatik grafik ayarından verh highdan ultraya çektim sadece. Genişletmek için tıkla... İncelemen gerekebilir orayı bir kontrol et çekilen videoda açılmadı büyük ihtimal. Artı 0 Eksi
Alper71 dedi: Otomatik grafik ayarından verh highdan ultraya çektim sadece. Genişletmek için tıkla... İncelemen gerekebilir orayı bir kontrol et çekilen videoda açılmadı büyük ihtimal.
KS KS Alper71 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 287 Çözümler 5 Yer Kırıkkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #5 Carnaqe dedi: İncelemen gerekebilir orayı bir kontrol et çekilen videoda açılmadı büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Işın izlemeyi kapatınca düzeldi kral sağ ol. Artı 0 Eksi Çözüm
Carnaqe dedi: İncelemen gerekebilir orayı bir kontrol et çekilen videoda açılmadı büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Işın izlemeyi kapatınca düzeldi kral sağ ol.