RX 7700XT'den RX 9060XT'ye geçilir mi?

Droxye

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta yazdığım üzere 7700XT sahibiyim ve alalı yaklaşık 1 yıl oldu normalde upgrade planım yoktu ancak beyaz kasaya geçtim ve ekran kartını da beyaz yapmayı planlıyorum bu yüzden böyle bir konu açtım. Fiyatlara ve performanslara bakınca gözüme 9060XT çarptı. Sizce geçmeli miyim yoksa farklı bir ekran kartına mı yükseltmeliyim?

Bütçeniz nedir? Bütçeniz eğer 9060 XT yetecek kadar ise FSR 4, RT Performansı gibi teknolojilerinden dolayı geçmek mantıklı olabilir bu noktada.

Başlıkta yazdığım üzere 7700XT sahibiyim ve alalı yaklaşık 1 yıl oldu normalde upgrade planım yoktu ancak beyaz kasaya geçtim ve ekran kartını da beyaz yapmayı planlıyorum bu yüzden böyle bir konu açtım. Fiyatlara ve performanslara bakınca gözüme 9060XT çarptı. Sizce geçmeli miyim yoksa farklı bir ekran kartına mı yükseltmeliyim?
Bütçeniz varsa 5070,9070 veya 9070 XT geçebilirsiniz.
Bütçe o kadar çıkmıyorsa ve her şekilde beyaz karta geçeceksen, evet geçilir, hem kas gücü, hem teknoloji, hemde VRAM olarak önde bir kart, ayrıca güncel olmasıda daha güzel.

Bende var 9060XT güncellemelerle her seferinde performansı artıyor tavsiye ederim uzun yıllar gider ama alacaksan 16 GB al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı