Ayrıca RT'nin ne kadar boş bir ayar olduğunu herkes biliyordur. 2 ışık ekleyip FPS'i dibe çakan boş ayar. Sahte karelerle oyun oynamaya devam mı fanboy. Ben saf kas gücümle paşalar gibi oynuyorum.
İlerleyen zamanlarda RT zorunlu oyunların sayısı artacak hatta GTA 6'da da zorunlu olacak. Ve MFG desteği de gittikçe artıyor. FSR 4 7000 serisinde 9000 serisinde ki gibi kaliteli olamaz çünkü 7000 serisinde donanımsal destek yok.
İlerleyen zamanlarda RT zorunlu oyunların sayısı aetacak hatta GTA 6'da da zorunlu olacak. Ve MFG desteği de gittikçe artıyor. FSR 4 7000 serisinde 9000 serisinde kindly gibi kaliteli olamaz çünkü 7000 serisinde donanımsal destek yok.
İlerleyen zamanlarda RT zorunlu oyunların sayısı artacak hatta GTA 6'da da zorunlu olacak. Ve MFG desteği de gittikçe artıyor. FSR 4 7000 serisinde 9000 serisinde ki gibi kaliteli olamaz çünkü 7000 serisinde donanımsal destek yok.
RTX'in zorunlu olmasını bir tek ben saçma gördüm herhalde. Ve hala AMD'yi kötüleyerek NVIDIA'yı savunuyorsun tamam sana göre NVIDIA daha iyi . GTA 6'nın çıkmasına en az 2-3 yıl daha var (PC'ye). Şimdiden konuşmak mantıklı değil.