Çözüldü RX 7800 XT R5-7600 CS2'de 15 FPS veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

egegurbuzer

Centipat
Daha fazla  
4 gün önce İncehesap'tan 7800XT Nitro, R5 7600, 32 GB RAM sistem aldım fakat CS2 15 FPS açıyor. FPS limit yok fakat ne olursa olsun bu kadar az FPS alması normal değil.
Oyun çalışırken GPU sıcaklığı 35 derece işlemci 60-65 derece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
4 gün önce İncehesap'tan 7800XT Nitro, R5 7600, 32 GB RAM sistem aldım fakat CS2 15 FPS açıyor. FPS limit yok fakat ne olursa olsun bu kadar az FPS alması normal değil.
BIOS'tan iGPU'yu (işlemcinin onboard grafik birimi) devre dışı bırakmayı dener misin?
Sistem harici ekran kartını kullanmıyor sanırım, ekran kartı hem çok soğuk hem de performans düşük.
Ayrıca görüntü kablosunu (HDMI/DisplayPort) anakarta değil ekran kartına tak.
Başka oyunlarda da dene hocam. Sonuç aynıysa problem sistemdedir. Ama diğer oyunlarda sonuç iyiyse sorun CS2 dedir. CS2 halihazırda optimizasyon problemlerine sahipbir oyun.

BIOS'tan iGPU'yu (işlemcinin onboard grafik birimi) devre dışı bırakmayı dener misin?
Sistem harici ekran kartını kullanmıyor sanırım, ekran kartı hem çok soğuk hem de performans düşük.

Çözüm
Üstteki hocalarımın dediği gibi dahili GPU kullanıyor gibi gözüküyor aynı hatayı bende yaptım öncelikle, görüntü kablosu anakarta mı bağlı ekran kartına mı teyit edin, anakarta bağlı ise ekran kartına bağlayın, ekran kartına bağlı olmasına rağmen hala kullanıyorsa BIOS'tan devre dışı bırakmalısınız.

BIOS'tan IGPU'yu (işlemcinin onboard grafik birimi) devre dışı bırakmayı dener misin?

Sağ olasın problem buymuş şimdi sabit 2K'da 180FPS alıyor.

Arkadaşlar sağ olun sorun HDMI kablosu anakarta takılı olmasındaymış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geri
Yukarı