RX 78000XT sistemde RDR 2'nin detaylı sahnelerde 55 FPS olması normal mi?

BitikPiyade

Centipat
Daha fazla  
Ryzen 9 5900X RX 78000XT 32 RAM sistemle RDR 2 de 2K Ultra ayarlarda 70-90 FPS alıyorum, detaylı sahnelerde 55-60 FPS'ye kadar düştüğü oluyor. Bu sisteme göre bu FPS'ler bana düşük geldi. Sizce normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam AMD FSR 2 açınca 10 FPS kadar fark ediyor ama görüntü kalitesi bozuluyor. Ya da bana öyle geliyor bilmiyorum.
FSR 2.0'dan bahsetmiyorum. Sürücünüz üzerinden aktif edebileceğiniz bir AMFM eklentisi var. Bu size ekstra deneyim sunar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

FSR 2.0'dan bahsetmiyorum. Sürücünüz üzerinden aktif edebileceğiniz bir amfm eklentisi var. Bu size ekstra deneyim sunar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki hocam bu da FSR 2 gibi görüntü kalitesini düşürüyor mu? Ve oyun içindeyken mi açmamız gerekiyor bunu?

Native 2K Ultra ayarlarda ise normal.
Değil. Ben Ryzen 5 7500F ve RTX 4070 ile Native 2K herşey ultra da 80-90 FPS alıyorum. DLSS kaliteli keskinlik %100 yapınca 120 FPS civarlarında takılıyorum. RX 7800 XT kas gücü 4070'e kıyasla daha güçlü olduğu için FPS değerleri normal değil.

Değil. Ben Ryzen 5 7500F ve RTX 4070 ile native 2K her şey Ultra da 80-90 FPS alıyorum. DLSS kaliteli keskinlik %100 yapınca 120 FPS civarlarında takılıyorum. RX 7800 XT kas gücü 4070'e kıyasla daha güçlü olduğu için FPS değerleri normal değil.

Detaylı sahnelerde yeşilliğin bol olduğu veya su kenarında falan FPS değerin nedir hocam yani en düşük kaçı görüyorsun.

Ben oyunu 2 saat falan oynadım. 5700x3D ve 7800XT ile 1440p ultrada en düşük 100FPS gördüm. İlerleyen sahnelerde 55'e düşer orasını bilmiyorum.

Ben 100 FPS nadiren görüyorum oyunda. AMD Software ayarlarını kullanıyor musunuz siz? Ben kullanmıyorum belki ondandır.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı