RX 78000XT sistemde RDR 2'nin detaylı sahnelerde 55 FPS olması normal mi?

Ben 100 FPS nadiren görüyorum oyunda. AMD Software ayarlarını kullanıyor musunuz siz? Ben kullanmıyorum belki ondandır.

Hayir kullanmıyorum. AMD Software ayarları kurulumdaki varsayılan neyse o şekilde.
Smart Access Memory kapalı ise BIOS'tan onu aktif etmeni öneririm. Bir de XMP açık değilse XMP açmalısın. Bu iki ayar da BIOS üzerinden yapılıyor. Bunlar aktif değilse belki ondan düşüktür FPS.

Hayir kullanmıyorum. AMD Software ayarları kurulumdaki varsayılan neyse o şekilde.
Smart Access Memory kapalı ise BIOS'tan onu aktif etmeni öneririm. Bir de XMP açık değilse XMP açmalısın. Bu iki ayar da BIOS üzerinden yapılıyor. Bunlar aktif değilse belki ondan düşüktür FPS.

Peki AMD FSR 2 açık mı alıyordun o FPS'yi kanka.

Peki AMD FSR 2 açık mı alıyordun o FPS'yi kanka.

Hayır kapalı.

Screenshot_20241219_174421_YouTube.jpg

Testlerdeki değer ortalama 93 FPS.

Son düzenleme:
FSR 2.0'dan bahsetmiyorum. Sürücünüz üzerinden aktif edebileceğiniz bir amfm eklentisi var. Bu size ekstra deneyim sunar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam çok teşekkür ederim amfm açınca FPS iki katına çıktı şimdi 150 FPS civarı alıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı