1TB SSD önerin var mıdır?
Bu SSD de DRAM yok sanirim, DRAM olmaması sistem kurulacak SSD olması bakımından sorun mu?
bugün alacağım kasanın watt değerini 700 yapacağımDRAM yok bunda. Yalnız kasanız 310mm ekran kartı uzunluğuna sahip. Gigabyte 7800XT 320mm uzunluğuna sahip diye biliyorum. Öndeki fanı çıkarmanız gerekebilir. Kasayı aldınız mı? Elinizde SSD var mı? Eğer SSD varsa yeni bir kasaya geçmenizi tavsiye ederim. 500 MB üstü SATA'lar bile çok hızlı. İlerde m.2 alırsınız. O kasadaki güç kaynağını kullanacaksanız hiç kullanmayın bu arada ekran kartını kucağınıza alırsınız.
Kullandıkça performansı düşer. Stabil olmaz.
LE serisi fiyat performans falan değil. Giriş seviyesi ve Phantom'dan kötüler.RGB'siz model daha ucuz.
Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr Kule tipi yeter ama sıvı soğutma isterseniz...Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu - 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu - 2 Yıl Birebir Değişim Garantili fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu - 2 Yıl Birebir Değişim...www.akakce.com
DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.754,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com 360mm kasanız destekliyorsa ve ileriye dönük isterseniz...Thermalright Frozen Notte ARGB Siyah 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Frozen Notte ARGB Siyah 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Frozen Notte ARGB Siyah 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
F/P 240mm 7500F rahat tutar hem sıvı soğutma olsun hem de fazla pahalı olmasın...BitFenix Cube 360 BFW-AIO-360-BB27A-RP ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz BitFenix Cube 360 BFW-AIO-360-BB27A-RP ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! BitFenix Cube 360 BFW-AIO-360-BB27A-RP ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.464,44 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
DeepCool LE520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LE520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LE520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.299,28 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Siz sistem mi alacaksiniz ne alacaksiniz hocam? Butce nedir?GameBooster GB-G3309B 550W Bilgisayar Kasası kasa bu.
https://www.akakce.com/ekran-karti/...6gd-256-bit-gddr6-16-gb-fiyati,469201517.html ekran kartıda bu.
Bir de 5700F darboğaz yapar mı?
Le serisi fiyat performans falan değil. Giriş seviyesi ve Phantom'dan kötüler.
Siz sistem mi alacaksiniz ne alacaksiniz hocam? Bütçe nedir?
Konuyu dagitmayin. Fiyat performans demişsiniz. Değil.Le serisi 7500F yeteceği için attım. Bütçe varsa üstteki attıklarım alınır zaten. 2000 tl bandında kaliteli 240mm sıvı soğutma varda benim mi haberim yok?
Konuyu dagitmayin. Fiyat performans demişsiniz. Değil.
Tamam dostum kolay gelsin.O fiyatta daha iyi sıvı soğutma yoksa fiyat performanstır.
ekran kartı işlemci ssd soğutma alıcam elimde kasa şu an kullanıuyorum ztn 4 5 yıl olmuşturLE serisi fiyat performans falan değil. Giriş seviyesi ve Phantom'dan kötüler.
Siz sistem mi alacaksiniz ne alacaksiniz hocam? Butce nedir?
ekran kartı işlemci ssd soğutma alıcam elimde kasa şu an kullanıuyorum ztn 4 5 yıl olmuştur
eğer 5700f dışı darboğaz yapmıycak bir işlemci varsa oda olabilirekran kartı işlemci ssd soğutma alıcam elimde kasa şu an kullanıuyorum ztn 4 5 yıl olmuştur
Eğer 5700F dışı darboğaz yapmayacak bir işlemci varsa oda olabilir.
evet karıştırmısım daha ucuz olup darboğaz yapmıyacak bir işlemci varmıdır ?5700F diye işlemci yok. 7500f demek istediniz büyük ihtimal. Darboğaz yapmaz.