RX 7900 XTX için işlemci önerisi

Elinizde AM5 anakart varsa halihazırda, 7800x3D çok güzel olur harika fiyat performans bir işlemci, AM5 anakart yoksa ilk başta Intel 15. nesili bekleyin derim.

Yanlış anlama sanki Intel ve AMD yeni nesillerde berbat oldu gibi alacaksa 7800x3D gayet mantıklı duruyor.

Yanlış anlama sanki Intel ve AMD yeni nesillerde berbat oldu gibi alacaksa 7800x3D gayet mantıklı duruyor.
8000 çok kötü, 9000 seriside öyle görülüyor şimdilik ben açıkçası am5 düzgün birşey olur sandım fakat 7000 serisi dışında pek bir artı göremedim, ben sonraki upgrade'i Intel 15. Nesilden kullanacağım gibi gözüküyor, elimde am5 anakart var fakat giriş seviyesi olduğu için çokta içim yanmicak soket değiştirmeye.

8000 çok kötü, 9000 seriside öyle görülüyor şimdilik ben açıkçası AM5 düzgün bir şey olur sandım fakat 7000 serisi dışında pek bir artı göremedim, ben sonraki Upgrade'i Intel 15. nesilden kullanacağım gibi gözüküyor, elimde AM5 anakart var fakat giriş seviyesi olduğu için çok da içim yanmacak soket değiştirmeye.

15. nesillerin tam testleri olmadan alma derim. Intel'de GHz arttırmak uğruna işlemcilerin TDP değerini uçurdu ve hala 10nm işlemci kullanıyor. AMD'ye gelirsek ellerindeki koz bitti sanırım X3D'den sonra geride kaldılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı