Son sürümde sorun yaşayanlar çokmuş AMD tarafında. Onun dışında adrenalin kullanıyorsan ve zaman aşımına giriyorsa donanımsal bir sorun olabilir. Forumdaki çoğu kimse, kart çökmelerinin çoğunun yazılımsal olduğunu zannediyor. Aslında öyle ama istisnai durumlarda donanımsal sorunlarda da yazılım seni bu şekilde uyarıyor, doğru çalışmadığını belirtiyor halbuki. Burada akla 2 şey geliyor; 1.si Ekran kartı, 2.si PSU. Tabii tam sistemini yazmamışsın, üstün körü bir tahminde bulundum.
XMP(EXPO), OC gibi durumlarda genelde donma ya da mavi ekran yaşarsın. Zannediyorum ki yaşamadın. O yüzden bunlar üstünde durulması gerekmiyor diye düşünüyorum.
DirectX hatası bunların dışında ama alakası yok. O farklı bir şey. Ben zaman aşımı ya da sistem kurtarma hatası için yorum yapıyorum.
Kullandığın PSU'da aslında A tier diye biliyorum. İyi yani. Bilgisayarı genel bir teste sokmayı deneyebilir misin? Mesela yüke soktuğunda çökme olacak mı, herhangi bir hata ile karşılaşacak mısın? Memtest'inden tut Prime'a kadar dene bir kere PC'ni. Olmadı minidump paylaş.