RX 9060 XT 16 GB FurMark testi normal mi?

MSI Afterburner ile tüm değerlerin kaydını alabilirmisiniz?

Sizce ne yapmalıyım anakarttan olma ihtimali nedir?
İki bilgisayarda denemiştim birinin anakartı Prime A520M-K
Şu anki B450M Pro M.2 V2
Servise göndereyim mi sizce?
İçiniz rahat etmiyorsa gönderin, bir zararı olmaz sonuçta.

İndirdim ama kayıdı nasıl alacağım bilmiyorum.
Direk OBS, AMD Adrenaline gibi programlar ile kayıt olup, Youtube'a yükleyebilirsiniz veya birkaç ekran görüntüsü ile beraber şüpheli gördüğünüz kısımların ekran görüntüsünüde atabilirsiniz.

Şüpheli gördüğüm kısımlar zaten önceki sayflarda var testlerdeki FPS'lerde çok düşük geldi bana gene çok aşırı bir FPS düşüklüğü yok ama bu karta göre bu performans az geldi bana.

Anakartın eskiliğinden olma ihtimali olabilir mi?

Anakartın eskiliğinden olma ihtimali olabilir mi?
X16 yuvası kaynaklı sorun çıkabilir, oda ciddi sorunlar yaratırdı. FPS kaybından ibaret olmazdı yani.

CPU/GPU kullanım değerlerini görmek istiyordum doğrusu, birde oyundaki saat hızlarını.

X16 yuvası kaynaklı sorun çıkabilir, oda ciddi sorunlar yaratırdı. FPS kaybından ibaret olmazdı yani.

CPU/GPU kullanım değerlerini görmek istiyordum doğrusu, birde oyundaki saat hızlarını.
Birazdan gönderiyorum.

CPU/GPU kullanım değerlerini görmek istiyordum doğrusu, bir de oyundaki saat hızlarını.

Klavye sesi biraz fazla geliyor olabilir sesi kapatabilirsin

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
FPS, 144 olarak limitlenmiş. Monitörünüz 144Hz ise Vsync kaynaklı filandır veya ayarlardan FPS limiti kaldırın.

O bi kenera: İşlemcinizi sanırım stok soğutucu ile soğutuyorsunuz, sıcaklık 85 dereceye çıkması pek iyi değil. İşlemcide dalgalanma yaratıyorki... GPU'da durmadan dalgalanıyor. Pek sabit değiller.

Grafikleri yükseltip, enazından CPU yükünü biraz daha azaltmayı deneyin. FPS gene 144'ü vurur diye düşünüyorum, güçlü GPU sonuçta.

Farklı oyunlarıda test ettiniz mi? Özellikle RDR2 gibi GPU odaklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…