RX 9060 XT 16 GB performansı nasıl olmalı?

Hocam işlemci için farkındayım bütçem kısıtlıydı o yüzden bir 1/2 sene sonra 7500FE geçerim 8400F şu an. Çokmu kötü 5600 kadar veya i5 12400F kadarmı.

Daha iyileri var, sizi idare eder ama.
Size tavsiyem EXPO açın, OCCT ile stres testi derecelerinizi atın, bakalım.

Hocam 1.si expo nasıl açıcam tam olarak bios derseniz şuan nedense bioasta ekran gidip geliyo monitör 144 hz hdm ekran kartına takılı 60 hz üstünü vermiyo ve biosta ekran gidip geliyo o yüzden intten DP alcam 2. Spider-Man remastered oynarken pc 2/3 snyeliğine arada dönüyo sonra tekrar kaldığı yerden devam ediyo bellek kullanımıyla fln alakası olablr mi?
Daha iyileri var, sizi idare eder ama.
Size tavsiyem EXPO açın, OCCT ile stres testi derecelerinizi atın, bakalım.

Hocam 1.si EXPO nasıl açacağım tam olarak BIOS derseniz şu an nedense bioasta ekran gidip geliyor monitör 144 Hz hdm ekran kartına takılı 60 Hz üstünü vermiyor ve BIOS'ta ekran gidip geliyor o yüzden intten DP alacağım 2. Spider-Man Remastered oynarken PC 2/3 snyeliğine arada dönüyor sonra tekrar kaldığı yerden devam ediyor bellek kullanımıyla falan alakası olablr mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
EXPO için.
2/3 saniyeline donuyor gibi oluyorsa haritayı renderlıyordur işlemci, merak etmeyin. Kasıyorsa RAM'lerle alakalıdır yüksek ihtimal.
Ekranınız gidip geliyorsa anakartınıza bağlı olarak benimki ASUS mesela ben güç tuşuna bastığım anda del spamlıyorum, no DP diyor monitor, hemen diğer elimle kapatıp açıyorum monitorü, bu sırada del spamlamaya devam ediyorum. Ekran 1 2 saniyeliğine duraksıyor ardından BIOS geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı