RX 9060XT 16 GB sorunlu mu?

Ne olsa fark ederdi hocam :D.

Ama direk o vardı uyumlu herhalde ondan kasadaydı.

Bilmiyorum ki hocam, montajda belli olur, ama Segotep'in montajına baktığımda oldukça kısa bir yüksekliğe sahip, RAM'in block atmasından şüpheleniyorum. Geldiğinde görürsünüz bakalım.

Bilmiyorum ki hocam, montajda belli olur, ama Segotep'in montajına baktığımda oldukça kısa bir yüksekliğe sahip, RAM'in block atmasından şüpheleniyorum. Geldiğinde görürsünüz bakalım.

Dediği kadar ufaksa belki hiç yakın bile olmaz Patriot 16 GB tek RAM kullanacak sanırım. 2. slotta olursa hiçbir sıkıntı yapmayacaktır.

Hocam korktum nasıl anlayacağım onu acaba umarım sorun olmaz ya.

Hocam montajı siz yapmayacaksınız sonuçta geldiğinde soğutucuda montajlı halde gelir, fana bakın eğer RAM fan pervanesinin önünü kapatıyorsa değiştirirsiniz.

Alalı 1-1.5 ay oldu. Çökme sorunu, ısınma sorunu veya bir performans sorunu yaşamadım bi kaç hatam hariç. Driver sorunu olarak sadece güncelleme geldiğinde kayıt sekmesi gitti ne klip alabiliyorum ne kayıt. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Hocam darboğaz yaşıyor musunuz o işlemciyle? Bende de R7 5700X3D var ondan sordum.

Dediği kadar ufaksa belki hiç yakın bile olmaz Patriot 16 GB tek RAM kullanacak sanırım. 2. slotta olursa hiçbir sıkıntı yapmayacaktır.

Evet hocam, bende montajlı almıştım ilk slota takmışlardı, olmadı arkadaş ilk slottan çıkarıp diğerine takar, gerçi yüksekliği fazla RAM'in, fanın ne kadar yüksekte olduğuna bakması lazım.

Tek slot ram 16 direk.

Evet hocam, bende montajlı almıştım ilk slota takmışlardı, olmadı arkadaş ilk slottan çıkarıp diğerine takar.
İnce hesap yollamaz ki sorun oluyorsa ama bakarım hocam sağol.

Hocam darboğaz yaşıyor musunuz o işlemciyle? Bende de R7 5700X3D var ondan sordum.
Yok hocam. TLOU2 1080P Ultra oynadım en güçlü oyun olarak darboğaz gözlemlemedim hiç. Ama ucu ucuna besliyor denebilir. Sizinki benimkinden daha güçlü olduğunu varsayarsak yaşamazsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı