Ne olsa fark ederdi hocam.
Hocam ben Linux sistem hiç kullanmadım mesela onun dışında Windows sürümlerinin çoğu düz işletim sistemi öyle aman aman farkları yok zaten.
Ama direk o vardı uyumlu herhalde ondan kasadaydı.
Hocam korktum nasıl anlicam onu acaba umarım sorun olmaz ya.Bilmiyorum ki hocam, montajda belli olur, ama Segotep'in montajına baktığımda oldukça kısa bir yüksekliğe sahip, RAM'in block atmasından şüpheleniyorum. Geldiğinde görürsünüz bakalım.
Bilmiyorum ki hocam, montajda belli olur, ama Segotep'in montajına baktığımda oldukça kısa bir yüksekliğe sahip, RAM'in block atmasından şüpheleniyorum. Geldiğinde görürsünüz bakalım.
Hocam korktum nasıl anlayacağım onu acaba umarım sorun olmaz ya.
Hocam darboğaz yaşıyor musunuz o işlemciyle? Bende de R7 5700X3D var ondan sordum.Alalı 1-1.5 ay oldu. Çökme sorunu, ısınma sorunu veya bir performans sorunu yaşamadım bi kaç hatam hariç. Driver sorunu olarak sadece güncelleme geldiğinde kayıt sekmesi gitti ne klip alabiliyorum ne kayıt. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Dediği kadar ufaksa belki hiç yakın bile olmaz Patriot 16 GB tek RAM kullanacak sanırım. 2. slotta olursa hiçbir sıkıntı yapmayacaktır.
Tek slot ram 16 direk.Dediği kadar ufaksa belki hiç yakın bile olmaz Patriot 16 GB tek RAM kullanacak sanırım. 2. slotta olursa hiçbir sıkıntı yapmayacaktır.
İnce hesap yollamaz ki sorun oluyorsa ama bakarım hocam sağol.Evet hocam, bende montajlı almıştım ilk slota takmışlardı, olmadı arkadaş ilk slottan çıkarıp diğerine takar.
Yok hocam. TLOU2 1080P Ultra oynadım en güçlü oyun olarak darboğaz gözlemlemedim hiç. Ama ucu ucuna besliyor denebilir. Sizinki benimkinden daha güçlü olduğunu varsayarsak yaşamazsınız.Hocam darboğaz yaşıyor musunuz o işlemciyle? Bende de R7 5700X3D var ondan sordum.
Tek slot RAM 16 direk.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.