RX 9060XT 16 GB sorunlu mu?

Evet hocam, bende montajlı almıştım ilk slota takmışlardı, olmadı arkadaş ilk slottan çıkarıp diğerine takar.

Tek slot RAM 16 direk.

İnce hesap yollamaz ki sorun oluyorsa ama bakarım hocam sağ ol.

Hayırlı olsun hocam rahat olun en kötü bir slottan diğerine alırsınız RAM'i o da çocuk oyuncağı zaten ama size tavsiyem ne olursa olsun yakın bir tarihte Thermalright soğutucu almanız, uzun vadede komponent ömrüne kesin bir etki ediyor sıcaklık.

Hayırlı olsun hocam rahat olun en kötü bir slottan diğerine alırsınız RAM'i o da çocuk oyuncağı zaten ama size tavsiyem ne olursa olsun yakın bir tarihte Thermalright soğutucu almanız, uzun vadede komponent ömrüne kesin bir etki ediyor sıcaklık.
Tamam hocam teşekkürler bilgiler için hayat kurtarıcıydı en kısa sürede alırım.

1 ay dayanırmı peki hocam rami yan slota alırım tek 1x16 ram param olunca alacağım bitane.

Son düzenleme:

1 ay dayanırmı peki hocam RAM'i yan slota alırım tek 1x16 RAM param olunca alacağım bir tane.

Dayanır hocam sıkıntı etmeyin. İleride sistemin soğutucusunu günceller RAM falan eklersiniz.

1 ay dayanırmı peki hocam rami yan slota alırım tek 1x16 ram param olunca alacağım bitane.
Hocam sizde vur diyip öldürmeyin 1 ay bir zahmet dayansın ya.🤣😂😂

Dayanır hocam sıkıntı etmeyin. İleride sistemin soğutucusunu günceller RAM falan eklersiniz.
Ya sıvı alırım ucuza düşerse indirimle ya kule tipi sorarım yine burdan ram eklermiyim bilmem 32 olur belki ilerde bakacağım.

Hocam sizde vur diyip öldürmeyin 1 ay bir zahmet dayansın ya.🤣😂😂
Korkuttunuz hocam ne bilim ilk defa duydum bunu ama sorun yok tek slotumuz var diğer ay alırım yeni soğutucu. İyi geceler dilerim teşekkürler.

Ya sıvı alırım ucuza düşerse indirimle ya kule tipi sorarım yine buradan RAM ekler miyim bilmem 32 olur belki ileride bakacağım.

Korkuttunuz hocam ne bileyim ilk defa duydum bunu ama sorun yok tek slotumuz var diğer ay alırım yeni soğutucu. İyi geceler dilerim teşekkürler.

Korkmayın hocam korkmayın bir problem olmaz, her sorunun bir çözümü vardır gözünüzde büyütmeyin hiçbir şeyi, iyi geceler dilerim size de teşekkürler.

Ya sıvı alırım ucuza düşerse indirimle ya kule tipi sorarım yine buradan RAM ekler miyim bilmem 32 olur belki ileride bakacağım.

Korkuttunuz hocam ne bileyim ilk defa duydum bunu ama sorun yok tek slotumuz var diğer ay alırım yeni soğutucu. İyi geceler dilerim teşekkürler.

Yeni bilgisayar heyecanı işte hocam oluyor böyle. Rahat olun umarım en iyileri sizin olur.

Yok hocam. TLOU2 1080P Ultra oynadım en güçlü oyun olarak darboğaz gözlemlemedim hiç. Ama ucu ucuna besliyor denebilir. Sizinki benimkinden daha güçlü olduğunu varsayarsak yaşamazsınız.
Tamamdır hocam teşekkür ederim. 1080p'de darboğaz olmaması ilginçmiş. Başka oyunlarda da denemek lazım bence.

Tamamdır hocam teşekkür ederim. 1080P'de darboğaz olmaması ilginçmiş. Başka oyunlarda da denemek lazım bence.

Detroit, RDR2, BF6 Beta ve Spider-Man'de de darboğaz yaşamadım. CPB açıkken besliyor ya genel olarak. Sizinkisinde ekstra 3D teknolojisi var muhtemelen siz hiç yaşamazsınız.

Hocam konuya geç dahil oldum ama şimdi neredeyse sizin kasayla birebir aynı bir sistem buldum sıkıntı yaşadınız mı RX 9060 XT ile ya da genel olarak performansından memnun musunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı