Evet hocam ben de sıkıntı çıkarsa öyle yapmayı düşünüyordum da oyunu direkt kendi hali ile oynamak en iyisi gibi. Peki Steam kütüphanesindeki DX9 tabanlı oyunu DX11/12 ile çalıştırma seçeneği vb var mıdır?
Steam kütüphanesindeki DX9 tabanlı bir oyunu doğrudan DX11 veya DX12 ile çalıştırmak maalesef mümkün değil diye biliyorum. Çünkü oyunların grafik API'si oyun motorunun ve geliştiricilerin kodladığı şekilde sabit, yani oyun DX9'a göre tasarlanmışsa, oyun içindeki grafik çağrıları, efektler ve sistemler DX9 standartlarına göre yapılır ama oyuna özel bir aracı yazılım varsa bilmiyorum riskli olabilir.
Hocam toplama sistemim için malzemeleri internetten değil yaşadığım şehirdeki bir satıcıdan temin edeceğim. Onların elinde yalnızca Asus Prime modeli varmış. Ayrıca Asus modelinin soğutma performansı daha iyi diye okumuştum.
Hocam toplama sistemim için malzemeleri internetten değil yaşadığım şehirdeki bir satıcıdan temin edeceğim. Onların elinde yalnızca ASUS Prime modeli varmış. Ayrıca ASUS modelinin soğutma performansı daha iyi diye okumuştum.
Öyle fakat Prime biraz pahalı bir model INNO3D 5060 Ti 16 GB versiyonuyla 2K kadar fark oluyor sadece değerlendirebilirsin. Genelde 18 17k diye öneriyorduk 5060 Ti 16 GB ise 24K diye önermiyorduk şu an yakınlar bakın derim.